International

O femeie a descoperit dupa 5 ani ca prietenul ei este de fapt o femeie

Publicat: 03 oct. 2011
O femeie, mama a doi copii, a suferit o dezamagire profunda dupa ce a aflat ca barbatul cu care avea o relatie de mai multi ani si cu care spera sa se casatoreasca este, de fapt, femeie, scrie DailyMail.
Nicole Lindsay, din Marea Britanie, avea o relatie cu Lee Brooks inca din 2006 si planuiau sa se casatoreasca in 2010. Insa „iubitul” a tot amanat evenimentul si atunci Nicole a intrat la idei, mai cu seama ca familia i-a atras atentia ca obiceiurile partenerului ei de viata nu erau tocmai masculine.
Nicole a aflat din intamplare ca Lee este de fapt Samatha, dupa ce aceasta a fost arestata si Nicole a fost chemata la sectia de politie pentrui a depune o declaratie. Atunci a aflata si ca Samantha mai fusese arestata, pentru atac sexual asupra unei minore de 14 ani. Mai mult de-atat, in aceeasi perioada in care au avut relatia, Lee a inselat-o cu o alta femeie, convinsa si aceasta la randul ei ca avea de-a face cu un barbat. 
In realitate, Samantha Brooks este o lesbiana care si-a facut operatie de schimbare de sex acum cativa ani.
Acum, cele doua femei ii cer Samanthei daune morale si materiale pentru ca au fost folosite pentru placere sexuala prin inselaciune.
Adauga un comentariu