Curiozitati

Raed Arafat transmite condoleante familiilor atentatului de la Istanbul: Uciderea nevinovatilor – un act criminal

Publicat: 01 ian. 2017
9
Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, transmite condoleante familiilor victimelor atentatului terorist de la Istanbul si isi exprima speranta ca astfel de atacuri vor disparea in 2017, un an pe care „ni-l dorim cu totii mai bun pentru toti locuitorii acestui pamant, indiferent de tara, religie sau etnie„, transmite Agerpres.
„Am fi vrut sa incepem anul nou in liniste si pace si sa auzim numai stiri bune si pozitive! Din pacate, ce a fost mai rau in anul 2016, atacurile teroriste impotriva nevinovatilor, a marcat si primele ore ale acestui an la Istanbul, unde au murit 39 de oameni si au fost ranite 69 de persoane! Am reactionat de fiecare data cu totii, transmitand mesaje de solidaritate si de condoleante, asa cum si in acest caz trebuie sa facem, insa, din pacate, nu mai sunt cuvinte care sa descrie odiositatea si lasitatea acestor acte! Uciderea nevinovatilor nu poate fi un mesaj ideologic, ci doar un act criminal! Condoleante familiilor victimelor atacului si raman cu speranta ca aceste acte vor disparea in cursul acestui an pe care am convingerea ca ni-l dorim cu totii un an mai bun pentru toti locuitorii acestui pamant, indiferent de tara, religie sau etnie!”, a scris Raed Arafat, duminica, pe pagina sa de Facebook.
Autorul atentatului comis in noaptea de Anul Nou intr-un club din Istanbul, soldat cu 39 de morti si 69 de raniti, este in continuare cautat de politie, relateaza AFP. Atacatorul, deghizat in Mos Craciun, potrivit media turce, a deschis focul in clubul Reina, situat pe malul Bosforului, omorand 39 de persoane si ranind alte 69.
Adauga un comentariu