Gadgeturi

Samsung seria 5 ultra rosu – pentru femeia moderna

Publicat: 12 mart. 2012

Samsung a lansat ultrabook-ul Seria 5 Ultra la inceputul acestui an. Are la baza procesor Core i5 si vine in doua dimensiuni – de 13 inch si de 14 inch. Mai nou, acest model vine si intr-o culoare feminina – rosu.

Samsung a intrat in randul vendorilor producatori de ultrabook-uri cu generatia Samsung seria 5 ultra. Aceasta a fost expusa prima data la CES 2012, moment in care au fost anuntate specificatiile tehnice complete. Dar Samsung nu a ratat nici CeBIT 2012, unde a venit cu un plus de culoare si a prezentat Samsung seria 5 ultra rosu.

Producatorul coreean doreste sa se apropie tot mai mult de segmentul feminin, oferind un ultrabook de 13,3 inch intr-o culoare vesela si cu un design atragator. Este modelul ideal pentru femeia moderna, cea care are tangente cu tehnologia, dar nu doreste sa treaca neobservata. Pentru a asigura utilizarea facila in miscare, Samsung Seria 5 ultra de 13.3 inch are o grosime cuprinsa intre 14~17,6mm si o greutate de 1,38kg.

Seria 5 ultra rosu se bucura de toate facilitatile pe care Samsung le-a integrat in aceasta generatie de ultrabook-uri: 20 secunde la bootare daca portabilul e oprit, revine in modul operational in doar 2 secunde din stand-by. Bateria asigura o autonomie de aproximativ 6 ore la o singura incarcare. Datorita profilului ultra subtire si greutatii reduse, Samsung seria 5 ultra rosu poate fi transportat foarte usor si chiar poate fi un accesoriu de invidiat la ocazii speciale.

Modelul va fi disponibil in Europa din luna aprilie la un pret de aproximativ 900 EUR.loading...

Adauga un comentariu