International

SOC! Afirmatiile lui Donald Trump care au aruncat serviciile secrete in aer!

Publicat: 01 ian. 2017
1
Presedintele ales al SUA, Donald Trump, si-a exprimat inca o data sambata indoiala cu privire la acuzatiile serviciilor de informatii privind o eventuala ingerinta a Rusiei in alegerile prezidentiale americane, ceea ce a determinat Casa Alba sa adopte sanctiuni impotriva Moscovei, relateaza AFP.
‘Vreau doar sa fie siguri de aceasta, deoarece este o acuzatie mai degraba grava si doresc sa fie siguri’, a declarat Donald Trump ziaristilor la resedinta sa din Mar-a-Lago, in Florida.
El a mentionat ca serviciile de informatii americane s-au inselat atunci cand au afirmat ca Irakul detinea arme de distrugere in masa – motivul care a condus la interventia americana din 2003 – calificand aceasta interventie drept un ‘dezastru deoarece a fost gresita’.
Donald Trump a afirmat de altfel ca este ‘nedrept’ faptul ca SUA acuza Rusia de piraterie daca au o oarecare indoiala asupra acestui lucru.
‘Stiu multe lucruri privind pirateria. Pirateria este un lucru foarte dificil de dovedit. Asa ca ar putea fi altcineva. Stiu, de asemenea, lucruri pe care alti oameni nu le stiu, asa ca nu pot fi siguri de ceea ce se intampla’, a spus el.
Donald Trump a fost de asemenea intrebat de ziaristi in legatura cu pozitia pe care o va adopta in materie de securitate cibernetica dupa preluarea mandatului la Casa Alba, la 20 ianuarie.
Adauga un comentariu