Scena artistica din Romania

Suferinta fara margini pentruI leana Stana Ionescu

Publicat: 19 ian. 2015
3

Ileana Stana Ionescu (78 de ani) sufera enorm ca nu isi are baiatul aproape.

Desi recunoaste ca va parasi tara cu o mare strangere de inima, Ileana Stana Ionescu actrita nu exclude ideea de a pleca, la batranete, langa fiul ei, care e deja stabilit peste Ocean.“Va veni un moment cand vom fi nevoiti, din cauza varstei, sa nu mai fim singuri. Cand merg pe strada, vorbesc de toate cu publicul meu. Acolo, dupa cateva vizite, lumea te saluta „Hi!” si gata. Si nici nu prea sunt oameni pe strada, sunt in masina. Fiul nostru sta in Takoma, pe malul Oceanului, un oras verde construit in padure”, a marturisit actrita, potrivit Ring.

Fiul actritei a plecat in Statele unite ale Americii in urma cu zece ani si este un medic de succes. Totusi, actrita nu se poate obisnui cu gandul ca unicul ei fiu e atat de departe. “Are o viata implinita. Un singur mare cusur exista: distanta care ma ucide. Ne vedem pe Skype si vorbim, dar simt nevoia apropierii fizice. Ar trebui sa fiu mai inteleapta, ca e plecat de 10 ani, fac apel la toate argumentele logice, dar, cand sa trag concluzia, tot nemultumita sunt. Din cauza distantei…”, a adaugat Ileana Stana Ionescu, potrivit aceleiasi surse.

Joaca in cinci spectacole

In prezent, actrita este implicata in cinci proiecte teatrale. “Sunt angajata in cinci spectacole romanesti: «Gaitele» (Metropolis), «Titanic Vals» (Nottara), «Micul Infern», «Idolul si Ion Anapoda» si «Molto, gran impressione» (TNB). Imi face mare placere compania colegilor. Mai trist e ca ma uit la TV si constat ca peste jumatate sunt pe lumea cealalta. Sigur, e normal. Cum ne nastem, asa si murim, dar imi displace sa constat disparitia multora care mi-au fost aproape de inima. Ma gandesc la Misu Fotino, Cornel Todea…”, a mai dezvaluit actrita, cu tristete.

Adauga un comentariu