National

Un lider de partid face anuntul: Toata clasa politica va trece pe la DNA

Publicat: 28 sept. 2016

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, fost lider PDL si cunoscut politician democrat-liberal in perioada in care Vasile Blaga era secretarul general al partidului, a declarat, cu privire la demisia copresedintelui PNL, ca toata clasa politica din Romania post-decembrista va trece pe la DNA.

„Nu este un moment in care cineva de pe margine sa aplaude sau sa rada. La un moment dat, toata clasa politica post-decembrista va trece pe la DNA, cum spune romanul, de la cel cu barba sura pana la cel mai necopt politician. Vasile Blaga nu face exceptie de la regula, nu se va termina acest carusel pana cand nu va exista un punct zero. Abia dupa acel punct toate lucrurile se vor schimba”, a precizat miercuri Mircia Gutau.

Gutau, in prezent lider al PER Valcea si primar la al treilea mandat al municipiului Ramnicu Valcea, a fost intre anii 2004 – 2010 un membru marcant al democrat-liberalilor, fiind presedinte al PDL Ramnicu Valcea si ulterior al PDL Valcea, el castigand de doua ori mandatul de primar al municipiului resedinta de judet. In 2010, Gutau a fost condamnat pentru fapte de coruptie si a fost exclus din partid.

La alegerile locale din 2016 conducerea nationala a PNL nu i-a permis sa candideze pentru un nou mandat de primar pe listele partidului, desi Gutau se inscrisese in partid, iar conducerea judeteana a liberalilor il nominalizase oficial candidat la primaria Ramnicului.loading...

Adauga un comentariu