Magazin

A vrut un bronz perfect. A orbit si a fost desfigurata de o crema – FOTO

Publicat: 25 iun. 2013
Joanna Stockton este o femeie cu doi copii din Stansted, Essex, care a vrut sa se bucure de o zi de plaja cu familia, la Majorca. Doar ca viata ei s-a transformat in scurt timp intr-un cosmar, atunci cand, dupa ce a folosit o crema de protectie marca Piz Buin, produsa de Johnson & Johnson, s-a trezit ca intreaga fata incepe sa i se umfle, in special ochii.
 
Motivul a fost o reactie alergica deosebit de violenta, reclamata recent si de o femeie din Glasgow, dar si de multi alti utilizatori care au depus plangeri la birourile pentru protectia consumatorului. Joanna Stockton, in varsta de 36 de ani, a inceput sa aiba probleme la 48 de ore dupa utilizarea cremei Piz Buin, iar acum spune ca produsul ar trebui sa fie retras de pe piata.
 
Ea si-a pierdut vederea la un ochi si fata i s-a desumflat doar dupa ce i-au fost administrate injectii cu steroizi si dupa o saptamana in care nu a iesit din casa si in care a trebuit sa suporte dureri ingrozitoare, in conditiile in care pielea fetei i s-a spart, pur si simplu, in momentul in care s-a umflat. In plus, dupa incheierea vacantei, cand credea ca totul s-a incheiat, pielea de pe fata a inceput sa i se cojeasca de parca ar fi fost arsa de soare, potrivit rtv.net.


loading...

Adauga un comentariu