Actualitate

Actualul sot al Adelei Popescu a mai fost casatorit o data. Cum arata prima sotie a lui Radu Valcan

Publicat: 29 iun. 2018

Radu Valcan are o relatie foarte frumoasa cu Adela Popescu, cei doi fiind si parintii unui baietel minunat, Alexandru, in viitorul apropiat urmand sa vina pe lume si cel de-al doilea copil al lor. Cu toate acestea, putina lume stie ca Radu Valcan a mai fost casatorit o data, cu Tereza, o frumoasa femeie de afaceri.

In 2003, Radu Valcan era manechin si traia o poveste de dragoste alaturi de Tereza, cea care a devenit la scurt timp doamna Valcan si care parea jumatatea perfecta pentru el. Dupa patru ani de casnicie insa, cei doi au ajuns in fata instantei in 2007 pentru a divorta de comun acord.

Tereza a pastrat numele, iar bunurile pe care le aveau au fost impartite in urma unei intelegeri. La fel ca si Radu Valcan, Tereza si-a refacut si ea viata. Astfel, in 2010, Tereza Valcan s-a recasatorit in mare secret.

Noul ei sot, grecul Dimitris Tramakas, este directorul unei companii de advertising din Romania, iar blonda a tinut ca ceremonia sa se petreaca in cadru foarte restrans, la fel cum, si Radu, fostul ei sot a facut atunci cand s-a casatorit cu Adela Popescu.loading...

Adauga un comentariu