Magazin

Andreea Mantea si-a vandut ferma

Publicat: 26 nov. 2013

In speranta ca va inmulti banii castigati in televiziune, Andreea Mantea (27 de ani) i-a bagat in proprietati, intre care si doua ferme, care i-au adus, insa, numai probleme. Dupa ce a cumparat o ferma in Buzau, bruneta a aflat ca fostul proprietar avea datorii uriase la curent.

Pentru ca a refuzat sa plateasca restantele, compania de energie electrica a dat-o in judecata. Nici cu afacerea din Vrancea nu a avut prea mult noroc, scrie click.ro. Acum trei ani, Andreea a investit intr-un teren de 13.000 de mp in extravilanul comunei Sihlea, pe care era construita o ferma, dar si o magazie de 200 mp, care i-a creat necazuri.

Vedeta s-a trezit din nou cu un proces, deschis de Asociatia de Pescari si Vanatori Sportivi „Caprioara Ramnicului”. Marul discordiei: magazia, care apartinea asociatiei, plus 100 mp din jurul acesteia. Intre timp, Andreea a angajat niste muncitori care sa-i lucreze pamantul, dar sa se ocupe si de ferma.

Dezarmata, probabil, de procesul cu asociatia pescarilor si vanatorilor, dar si de lipsa de experienta in domeniu, vedeta a abandonat afacerea. Ea a vandut in primavara terenul si ferma, pe care a incasat 35.000 de euro. O data cu vanzarea terenului, a scapat si de proces.

„Andreea Mantea nu mai are treaba cu terenul, iar actualul proprietar ne-a cumparat magazia. Cred ca pe langa ferma, ea a visat sa faca aici o livada de ciresi”, a spus Viorel Aldea, directorul asociatiei de pescari. Barbatul care a cumparat ferma a fost impresionat de vedeta.

„Cred ca a vandut pentru ca era prea departe de Bucuresti. A avut aici si niste oameni pe care i-a crezut de incredere, dar s-a dovedit ca nu sunt. Am inteles ca mai are si alte proprietati in zona, pamant parcelat pentru case. E o buna negociatoare, o femeie care se descurca in orice problema”, a spus Ciprian Marin, cumparatorul terenului.loading...

Adauga un comentariu