National

Caz socant in Romania! A murit pe patul de spital, iar familia a fost anuntata la cateva zile dupa deces

Publicat: 14 mai 2019
1

Intamplare nefericita in Romania! In Targu-Mures o femeie a murit chiar pe patul de spital. Nimic iesit in comun pana acum, dar rudele pacientei au fost anuntate de decesul femeii avia dupa doua zile. Femeia, care a murit saptamana trecuta, a fost preluata de cele cinci fete ale sale dupa doua zile de la deces. Lucru extrem de grav. Fetele au venit intr-o vizita la mama lor, la spital, unde au aflat cu stupoare ca fiinta cea mai draga lor murise in urma cu cateva zile. Raspunsul medicilor i-a socat pe toti. Singura scuza a lor a fost ca ratacise datele de contact. Numai ca in salonul in care ar fi trebui sa fie mama lor nu mai era nimeni. Femeia murise cu 48 de ore inainte, fara ca nimeni din familia sa sa stie.

Bomba! Cea mai curajoasa politista din Iasi ataca din nou! "Politistii demni si onesti sunt bagati în aceeasi oala cu lichelele parsive si lase"

''Vineri nu am fost, duminica ne am dus la ea… a intrat sora mea cea mare care a coborat plangand ca mama a decedat… Am zis sigur a fost mutata intr-o alta incapere. M-am dus la ea in salon, nu era, ea era altcineva…. cand am intrebat toata lumea a tacut din gura, nimeni nu a zis nimic, dupa aia un medic a luat curajul si mi-a spus ca a decedat… am zis asta este o greseala. Ni s-a zis ca nu am lasat nici un act, nici un numar de telefon si asta este, cand am zis ca v-am lasat, au zis ca pai pe fituici, ca fituicile se pierd”, a spus fiica femeii, Vajda Ingrid, informeaza stirileprotv.ro.

Acum, cele cinci fiice ale femeii ii acuza pe medici de neglijenta, depunand o sesizare si la Colegiul Medicilor.
Adauga un comentariu