Sport

Ion Tiriac a fost CRITICAT DUR

Publicat: 21 nov. 2014
Ion Tiriac a fost anuntat de ATP ca mutarea turneului de la Dusseldorf (Germania) la Geneva (Elvetia) este oficiala, dar miliardarul roman a primit si o veste proasta: presedintele Federatiei de Tenis din Elvetia a criticat aceasta decizie. Ion Tiriac este contestat de fanii tenisului din Elvetia, tara care are deja doua turnee ATP.

Citeste si: Ion Tiriac, tot mai aproape de Simona Halep: „Va face o alegere potrivita”

„In ceea ce priveste reactiile ostile de care am avut parte, acestea sunt de necrezut. Ei chiar nu inteleg. Este foarte surprinzator deoarece noi dorim sa facem un bine tenisului din Elvetia. Nu incurcam pe nimeni, avem un tip diferit de turneu”, a declarat Gerard Tsobanian, mana dreapta a lui Ion Tiriac, care a promis un jucator din top 10 ATP la prima editie, ce va avea loc intre 16 si 23 mai 2015.
Ion Tiriac va investi, pentru inceput, 500.000 de euro anual, dar daca interesul va fi pe masura doreste sa treaca la nivelul urmator.

Citeste si: Ion Tiriac despre Iohannis: „Il bate de ii suna apa in cap”

„Vom folosi acelasi plan pe care l-am pus in practica si la Madrid, unde turneul este acum de categoria Masters 1000”, a explicat partenerul lui Ion Tiriac, citat de ziare.com.
Ion Tiriac mai detine un turneu din categoria ATP 250, cel de la Bucuresti.


loading...

Adauga un comentariu