Stiri si curiozitati

Meghan Markle e obligata sa respecte o regula ciudata impusa de Regina, o regula pe care si Diana o ura. “Diana a fost dusa la o asemenea extrema incat s-a scuzat si a…”

Publicat: 27 iul. 2018
3

De cand a devenit membra a Familie Regale britanice, Meghan Markle a fost nevoita sa se supuna mai multor reguli, iar cea mai noua se refera la ora de somn.

Traditia spune ca va trebui sa isi extinda programul pana ce va putea merge la culcare. Potrivit lui Sir William Heseltine unul dintre secretarii privati ai reginei Elisabeta a II-a, cand stau cu majestatea sa, membrii familiei regale trebuie sa astepte ca aceasta sa se retraga in camera sa inainte ca si ei sa faca acest lucru.

El a epxlicat ca este „un lucru urat” sa te bagi in pat inaintea reginei.

Heseltine a precizat ca „nimeni nu se simte bine sa mearga la culcare inaintea reginei”.

Acum Meghan trebuie sa adopte si aceasta traditie, pe care Printesa Diana o detesta.

„Pentru Diana, serile regale erau agonizante. Este o ora sau mai mult in living in care toata lumea sta si face conversatie si nimeni nu se retrage inaintea reginei. Iar Diana a fost dusa la o asemenea extrema incat s-a scuzat si a mers la somn”, a povestit secretarul citat de The Sun.

Traditia somnului nu este singura la care ducesa de Sussex trebuie sa se plieze.

Luna trecuta, Meghan ar fi incalcat protocolul regal cand s-a pronuntat asupra rezultatelor unui referendum privind avortul din Irlanda.

Potrivit Parlamentului Marea Britanie, „desi nu este interzis prin lege, se considera neconstitutional ca un monarh sa voteze la alegeri”.

De asemenea, ea a aflat ca daca va ramane insarcinata, nu va avea dreptul sa organizeze un „baby shower”, petrecere data in cinstea copilului, unde acestuia i se aduc cadouri.

Cum membrii familiei regale sunt „foarte bogati, un baby shower ar fi vazut ca neadecvat… nu este nimic ce nu pot cumpara singuri”, a afirmat expertul regal Victoria Arbiter.

 

Adauga un comentariu