Eveniment-Social

Pantazi, furat din nou de pascaneni

Publicat: 05 aug. 2011

Pascaneanul social-democrat Dumitru Pantazi a cazut din nou victima unui hot. In urma cu aproximativ doua zile, pe timp de noapte, paznicii societatii pe care o administreaza, SC Agrocomplex Lunca SA Pascani, au surprins un barbat in timp ce incerca sa fure, de pe un teren din suburbia Blagesti, cateva zeci de kilograme de cartofi. Este vorba de Vasile Popa, de 38 de ani, din Pascani. Desi a fost prins in flagrant si predat politiei, acesta nu a recunoscut fapta. I s-a intocmit dosar penal. De mentionat faptul ca, pana in prezent, au mai fost surprinse persoane care, la fel, sustrageau legume de pe plantatiile lui Pantazi.
Tot in urma cu doua zile, un barbat din Ciohorani s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost depistat furand mai multi pepeni de pe parcela consateanului Petru Parlea. Marian Modarlac, de 35 de ani, transporta cu caruta niste trifoi, iar la un control al agentilor de politie s-a constatat ca sub acesta erau ascunsi mai multi pepeni.loading...

Comentarii
  • Da el cat a furat statul Roman in complicitate cu banditul Aromanesei Gh. prin tranzactii trucate de cereale???? Ce zici nenicule??? Nu vine timpul scadentei????

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit