Magazin

PINK recunoaste ca a avut „experiente sexuale cu femei” – Vezi cand

Publicat: 25 oct. 2012
1

Acum trei saptamani, a negat vehement ca ar fi bisexuala, dar Pink pare sa sufere de amnezie.

Acum, interpreta a declarat ca a avut experiente sexuale cu femei, dincolo de imbratisarile si sarutarile ca-ntre prietene, pe care le invoca recent.

Vedeta, care a scos cel de-al saselea album, „The Truth About Love”, a marturisit: „Am trait povesti de dragoste cu femei inainte sa-l intalnesc pe Carey (Hart, sotul ei, campion de motocros – n. red). Unele chiar au contat enorm in viata mea. Dar toate aceste cuvinte, «gay», «bisexual», «lesbiana», «transsexual» nu au niciun sens!

Dragostea este un cuvant care isi este suficient siesi, nu are nevoie de grad de comparatie. Da, am avut iubite si da, sunt maritata cu un barbat acum. Cea mai buna prietena a mea este lesbiana. Si ce daca?”, a subliniat cantareata de 33 de ani.

Pink nu a pierdut prilejul sa-si bage un pic nasul si in cursa prezidentiala americana, desi s-a declarat „dezgustata” de politica din SUA. Ea sustine clar ca, pe 6 noiembire, il va vota pe actualul presedinte, democratul Barack Obama, intrucat il considera pe republicanul Mitt Romney un homofob, care va distruge tot.

Sursa: antena3.ro

Adauga un comentariu