Magazin

Primul semn ca Britney clacheaza din nou? Cum au surprins-o fotografii pe diva muzicii pop

Publicat: 07 feb. 2013

Inca de cand a renuntat la postul de jurat al unui celebru show si de cand a fost parasita de logodnicul si managerul sau, toata lumea e cu ochii pe Britney Spears si asteapta sa faca un pas gresit.

In timp ce prietenii apropiati si familia se tem ca diva muzicii pop sa nu cada din nou victima depresiei si a substantelor interzise, jurnalistii abia astept sa o prinda din nou pe picior gresit pe cea care s-a transformat in idolul unei generatii.

Astfel, ei incearca sa interpreteze fiecare gest, fiecare miscare, fiecare semnal transmis de Britney si sa descifreze starea ei mentala si spirituala actuala.

Recent, fotografii au surprins-o pe strazile in LA dupa ce tocmai isi dusese cainele la veterinar, iar in urma analizarii imaginilor, carcotasii au dat verdictul: Printesa Muzicii Pop e pe cale sa o ia din nou razna. Care este explicatia lor?

In timpul in care a avut o relatie stabila cu managerul ei, Britney nu a mai fost surprinsa in haine haotice pe strada sau etaland un look neglijent. De data aceasta, ea a iesit in public purtand pantaloni scurti de pijama, un maiou gri cu sutien roz aprins pe dedesubt, si incaltari sport colorate.

Cu un ten care parea ca are machiaj aplicat in urma cu mai mult de o zi, un par dezorodnat si o privire usor pierduta, Britney semana cu o persoana a carei stare nu e una tocmai echilibrata.
sursa: perfecte.roloading...

Adauga un comentariu