Magazin

Silviu pune paie pe foc! A aratat public imagini cu Giani Kirita cand era panicat: „El a trecut prin aceeasi situatie ca mine” – VIDEO

Publicat: 22 nov. 2018

Silviu Nicolae, concurentul care a fost recent eliminat din echipa Faimosilor arunca bomba! Acesta a marturisit ca antrenorul echipei, Giani Kirita, nu a fost niciodata de partea lui si nu l-a sustinut, ba din contra, a fost umilit chiar si in cel mai dificil moment din concurs, atunci cand a avut un atac de panica.

Fostul concurent a aratat public un video in care Giani Kirita apare intr-o situatie similara si incearca sa demonstreze ca antrenorul Faimosilor nu ar fi fost in masura sa-l judece pentru acest lucru.

Citeste si: Silviu este tinta atacurilor lui Giani Kirita: Este o fetita! Nu stiu de ce a venit baiatul asta

"Giani trece printr-o situatie similara cu a mea, iar lumea chiar il incurajeaza sa treaca mai departe. El era tot in apa, cand a iesit a recunoscut ca nu a mai putut si ca a simtit ca moare. El a fost intr-o situatie similara si m-as fi asteptat sa procedeze la fel. A facut si el un atac de panica. Pe mine m-a scos Giani Kirita din Exatlon, insa nu doar pe mine, au mai fost si altii", a spus Silviu in cadrul unei emisiuni televizate.

Citeste si: Giani Kirita pleaca in Republica Dominicana la Exatlon: „Nu pot sa fiu doar…”

Pe de alta parte, mama lui Giani a sustinut contrariul. Femeia a spus ca situatiile difera si nu pot fi comparate.

"Nu exista asa ceva. Nu se compara ce facea el acolo. Era sub apa. Nu e aceeasi situatie", a spus mama lui Giani Kirita.

Puteti urmari imaginile in galeria video de mai jos.

Adauga un comentariu