Secretele istoriei

Oamenii de stiinta au ignorat legenda conform careia daca sarcofagul va fi deschis, va veni sfarsitul lumii .Ce ar contine de fapt lichidul miraculos

Publicat: 27 iul. 2018
3

Peste 26.000 de oameni au cerut Ministerului Antichitatilor din Egipt sa fie lasati sa bea o bautura pe care o considera energizanta si care se afla intr-un sarcofag vechi de 2.000 de ani.

Mai multi arheologi care se aflau in Egipt au decis sa deschida sicriul antic, care a fost gasit in Alexandria. Oamenii de stiinta au ignorat legenda conform careia daca sarcofagul va fi deschis, va veni sfarsitul lumii, scrie Mediafax.

In interior au fot gasite trei schelete, care pluteau intr-un lichid rosu. Autortatile spun ca asa-zisa „bautura energizanta carbogazoasa” este, de fapt, apa menajera.

O britanica, pe nume Innes McKendrick, a realizat o petitie pe care a numit-o 'lasati-i pe oameni sa bea lichidul rosu din sarcofagul negru'. Petitia online a fost initiata la o zi dupa deschiderea acestuia. Peste 26.000 de persoane au semnat cererea pana in prezent.

Scopul este 'sa bem lichidul rosu din sarcofagul negru blestemat sub forma de energizant carbogazos ca sa putem sa-i insusim puterile si sa murim in cele din urma'.

Adauga un comentariu