News Flash:

Topul restaurantelor iesene

21 Martie 2000
654 Vizualizari | 0 Comentarii
•Nu e mai scump , e mai select

Daca v-ati dorit vreodata sa luati masa intr-un local care l-a avut ca oaspete pe seful statului, atunci puteti merge cu incredere in Piata 14 Decembrie 1989, aproape de km 0 al Iasului, la restaurantul Select.
Deschis pe 1 decembrie 1981, intr-o fosta casa boiereasca care a adapostit de-a lungul timpului, un magazin de confectii, Starea Civila si administratia Financiara restaurantul a atras dintortdeauna o clientela rafinata , dornica sa traiasca atmosfera intima, cu adevarat selecta a localului
Vestea ca aici se mananca si se bea bine a atras de-a lungul timpului o multime de personalitati ca presedintele Iliescu, Premierul Nastase, Printul Sturdza, o multime de ministri si ambasadori, solista Mariana Nicolesco, trupele Holograf, Proconsul, Asia.

Ceea ce face ca acest restaurant sa fie unic este in primul rand modul in care personalul restaurantului trateaza clientii."Dupa parerea mea intr-un restaurant este un lucru foarte important modul cum ospatarul comunica cu bucatarul, din acest punct de vedere suntem singurii din Iasi care am adoptat un sistem nou de comunicare printr-o serie de palmtopuri, aparate cu ajutorul carora pputem sa transmitem mai usor comenzile clientilor nostri bucatarilor" a declarat Nina Luca manager alimentatie publica la restaurantul select. Si aceasta pentru ca la restaurantul Select se mananca "ca la mama acasa", avand posibilitatea sa comanzi tot ce-ti poftette inima, chiar daca aceste preparate nu se gasesc in meniu, cu alte cuvinte iti faci singur meniul. "Ca si client este foarte important sa ai libertatea de a alege. Acelasi lucru se intampla si in cazul bucatarului. Este foarte impotant sa prepari retete inovatoare, dar pentru aceasta trebuie sa ai talent, dar si libertatea de a-ti pune in aplicare talentul. Poate pentru unii mancare e doar simpla macare, dar pentru mine este o arta in care trebuie sa pui si foarte mult suflet" a marturisit Irina, bucatar sef la restaurantul Select. Poate nu numai mancare te face sa simti bine intr-un local, ai nevoie de o ambianta placuta dar si de un vin bun. La acest capitol restaurantul Select exceleaza oferind o gama impresionanta de vinuri, unele dintre ele vinuri de colectie: Chardonnay din '83, si Cabernet Sauvignion din '85.

•Reteta saptamanii la restaurantul Select

Parlament
Ingrediente pentru doua portii: 160g piept de pui, muschi de vita 160, cotlet de porc 160g, branza topita 30g, bacon 30g, ciuperci 30g, ardei gras 30g
Mod de preparare: carnea se portioneaza, se aseaza pe gratar, se prajeste pe ambele parti, apoi de adauga bacon, ciupercile si ardeiul gras, acoperindu-se la sfarsit totul cu branza topita.(Sebastian COSTEA)
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 22 queries | Mysql time :0.017659 (s)