Magazin

Barbatul si-a dus tatal la azilul de batrani. Intors acasa, fiul sau de doar 5 ani i-a pus o intrebare care l-a lasat fara cuvinte:

Publicat: 28 feb. 2018

Sa ne respectam parintii si sa avem grija de ei nu trebuie sa fie un lucru dificil. Ei au trait pentru noi si ne-au oferit tot ce e mai bun, intr-o buna zi vine momentul ca noi sa le demonstram cat ii iubim si sa le oferim ce e mai bun. Considerand ca tatal batran a devenit o povara pentru el, l-a dus la azilul de batrani, iar cand s-a intors acasa, fiul sau de 5 ani l-a intrebat:

„– Ai notat adresa unde l-ai dus pe bunelul?

– Doresti sa-l vizitezi?

– Am nevoie sa stiu unde sa te duc pe tine cand vei deveni si tu batran…”

Fiul i-a pus corect intrebarea tatalui sau.

Pentru ca vei fi tratat in felul in care tu i-ai tratat pe altii.

Este foarte important sa oferi un exemplu bun copiilor tai ca ei de mici sa inteleaga ca parintii sunt un cel mai de pret lucru si nu trebuie sa renunti la ei cand acestia vor deveni batrani. Ba din contra, sa le acorzi atentie si dragoste.

Iubiti si respectati-va parintii indiferent ce varsta ar avea, pentru ca doar ei va pot intelege si sustine cu adevarat!

CITESTE SI: Decizie controversata luata de George Copos! Si-a parasit sotia si s-a mutat cu amanta

La doi ani si jumatate dupa eliberarea din inchisoare, fostul patron al Rapidului, George Copos, a luat o decizie incredibila pentru familia sa. La prima vedere, fostul patron al Rapidului, George Copos, pare un tip echilibrat. Surprinzator, insa, ne demonstreaza ca traieste la extrem. Eliberat din inchisoare, dupa condamnarea din „Dosarul Transferurilor”, fostul patron al Rapidului poza intr-un tip cu o viata de familie exemplara, mai ales ca experienta inchisorii il traumatizase. Insa, lucrurile par sa stea diferit…

La 7 aprilie 2015, omul de afaceri se intorcea acasa, dupa ce Tribunalul Bucuresti admitea contestatia in cazul deciziei Judecatoriei Sectorului 5, prin care, initial, propunerea de eliberare conditionata fusese respinsa. Asadar, inapoi la familia care l-a sustinut… neconditionat, pentru ca, in perioada de detentie, afacerile lui Copos au fost gestionate de sotia sa, Cristiana si de fiica lor, Alexandra.loading...

Adauga un comentariu