Dragoste

Complimente pe care barbatii le considera jigniri

Publicat: 08 apr. 2010

In unele situatii, femeile si barbatii vad lucrurile total diferit.

Unui barbat nu îi place sa fie comparat cu fostul iubit, nici sa auda detalii despre el. Astfel, daca prietena lui îi spune „esti mult mai ok decat fostul meu iubit”, actualul se va simti jignit, nu va creste inima în el de mandrie. In schimb, unei femei îi place sa auda ca e mai buna, mai frumoasa, mai eleganta decat fosta iubita a barbatului cu care are o relatie.

Reprezentantelor sexului slab le plac lucrurile gingase, sensibile. Astfel, cand o femeie îi va spune iubitului ei „esti incredibil de sensibil”, ea o va spune cu drag, considerand aceasta caracteristica un lucru pozitiv. Cu toate acestea, el o va considera o jignire. Cum sa fie sensibil? Ca doar el e barbat si nu o carpa de sters praful!

Incercand sa-si linisteasca iubitii, femeile pot spune lucruri de genul „esti incredibil în pat, chiar daca eu nu reusesc sa am orgasm”. In schimb, pentru ei aceasta realitate e o tragedie, nu o încantare, pentru ca sexul, pentru un barbat, înseamna un final „fericit” si cu toate ca iubita lui apreciaza preludiul si orice se întampla în timpul unui act de amor, el nu poate fi împacat cu ideea ca nu îsi poate duce partenera pe culmile placerii.loading...

Adauga un comentariu