National

Cornel Dinu SOCHEAZA: Poate era mai bine daca Adrian Nastase avea puterea sa apese pe tragaci – VIDEO

Publicat: 26 iun. 2012
1
Fostul antrenor dinamovist Cornel Dinu, un alt pacient celebru al medicului Serban Bradisteanu, a facut o afirmatie socanta astazi, la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a mers pentru un control, dupa operatia pe cord suferita in 2011.
Cornel Dinu, fostul antrenor al echipei de fotbal Dinamo, operat pe cord in august 2011 de medicul Serban Bradisteanu, si-a facut aparitia la Spitalul de Urgenta Floreasca in aceasta dimineata. Dinu a comentat intr-o maniera socanta situatia in care se afla medicul si prietenul sau Serban Bradisteanu in cazul Adrian Nastase: „La control, ca si eu am fost operat pe inima… Nu ma simt rau, dar nici nu poti sa te simti bine intr-o astfel de Romanie barbara. Si nu pot decat sa-i urez sanatate si poate ca era mai bine daca avea puterea sa apese pe tragaci domnului Adrian Nastase, pe care il respect foarte mult”, informeaza rtv.net.
Dupa ce fostul premier a incercat sa se sinucida saptamana trecuta, medicul Serban Bradisteanu este urmarit penal de DNA, in conditiile in care exista suspiciuni in legatura cu diagnosticul pus lui Adrian Nastase, dupa ce acesta a incercat sa se impuste, in ziua in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul „Trofeul Calitatii”.
Marti, la aproape o saptamana de la tentativa de suicid a lui Nastase, a aparut scenariul conform caruia fostul premier nu ar fi fost chiar atat de grav ranit precum au lasat sa se inteleaga medicii de la Spitalul Floreasca.
Comentarii
Adauga un comentariu