Eveniment-Social

Iata noul orar al zborurilor de la Aeroportul Iasi

Publicat: 03 ian. 2017
1
Aeroportul International Iasi a stabilit, recent, noul orar al zborurilor de la inceputul acestui an. Orarul este valabil doar cateva zile, urmand a fi definitivat ulterior, fara a suferi insa modificari majore. Orarul este valabil de pe 2 ianuarie pana pe 8 ianuarie. Conform acestuia, astazi, 4 ianuarie, la capitolul plecari, in calcul intra cursa Wizz Air spre Catania de la ora 0:55, cursa Tarom spre Londra de la ora 4:10, cursa Tarom spre Otopeni la ora 9:05 si cursa Blue Air spre Otopeni la ora 9:25.

Totodata, la plecari mai sunt trecute si zborurile spre Timisoara si Cluj Napoca operate de Blue Air de la ora 11:15, cursa Tarom spre Bologna (ora 12:05), cursa Wizz Air spre Londra (ora 13:10), cursa Tarom la Otopeni (ora 13:55), spre Viena, cursa operata de Austrian Airlines de la ora 15:20, ruta spre Londra operata de Blue Air de la ora 16:50, Blue Air spre Bruxelles, ora 17:00.

In aceasta zi va mai fi operata o cursa Blue Air spre Otopeni de la ora 18:20, o alta cursa spre Otopeni operata de Tarom la ora 18:25, inca o cursa spre Otopeni, tot a Tarom de la ora 18:40, o alta cursa este cea a Wizz Air spre Bergamo de la ora 19:10. O alta cursa de la ora 20:00 este cea spre Munchen, operata de Tarom. O cursa spre Otopeni este cea operata de Blue Air de la ora 20:50 si o alta cursa este cea tot spre Otopeni a Tarom de la ora 22:45. De anul acesta, compania Tarom efectueaza zboruri spre destinatii precum Bucuresti, Tel Aviv (Israel), Torino (Italia), Londra (Marea Britanie), Bologna (Italia), Munchen (Germania), Madrid (Spania) si Roma (Italia).

Compania Blue Air va opera zboruri de la Iasi spre destinatii precum Otopeni, Timisoara si Cluj-Napoca, Koln (Germania), Paris (Franta), Bergamo (Italia), Barcelona (Spania), Roma (Italia), Bruxelles (Belgia) si Londra (Marea Britanie). Compania Wizz Air va opera curse dinspre si spre Iasi de la Treviso (Italia), Londra (Marea Britanie), Bergamo (Italia), Bologna (Italia), Tel Aviv (Israel), Larnaca (Cipru), Catania (Italia) si Roma (Italia). Si compania Austrian Airlines va opera cursa dus intors de la Iasi catre Viena, capitala statului austriac. In aceste conditii, Blue Air devine compania cu cele mai multe curse operate de pe Aeroportul International Iasi. 

Comentarii
  • Dacă se iau pasagerii după ce ați scris voi acolo, pierd toate zborurile. Cum sa spuneti mah ca pleacă tot ce e trecut cu roșu la sosiri ??? ******** ce sunteți!! Dormiți pe voi…

  • Vai de mama vostra, scrieti articole ca sa va aflati in treaba , mari ziaristi, e adevarat ca fff rar mai spuneti si lucruri adevarate , dar asta foarte rar,.dreams baby, dreams.

Adauga un comentariu