Magazin

Mesajul cu care Maluma i-a infuriat pe fanii romani: „Stiu ca romanii nu cunosc limba engleza sau limba spaniola, dar…”

Publicat: 04 iul. 2018
1

Maluma a concertat la Bucuresti, pe 30 iunie, in prima zi a festivalului de muzica latino El Carrusel.. Ei bine, dupa entuziasmul fanilor care si-au luat bilete din timp la concert, dar si dupa spectacolul care a facut sa rasune scena uriasa, amplasata in aer liber, Maluma a avut vreme si de cateva impresii legate de Romania, dar si de romani.

Artistul s-a aratat incantat de ceea ce a gasit in Romania, in special de viata de noapte din tara noastra, insa a avut si o remarca ce nu i-a lasat fara replici de fanii sai. Artistul a scris pe internet ca romanii nu stiu engleza sau spaniola, dar s-a bucurat sa vada cum ii canta fiecare piesa. 

„A fost incredibil sa-I vad pe toti oamenii aceia cum imi cantau piesele. Stiu ca ei nu cunosc limba engleza sau limba spaniola, dar imi stiau toate melodiile“, a spus Maluma intr-un story pe Instagram.

Comentarii
  • Nu inteleg reacția suparaciosilor! S-au supărat cei care cunosc limba engleza si limba spaniolă! Nu au avut nicio reacție cei care nu cunosc aceste limbi desi la ei se referea! Am devenit cam ciudați. ..

Adauga un comentariu