Magazin

Mihai Gainusa, cu cardul clonat si fara bani in cont

Publicat: 10 apr. 2014
1

Mihai Gainusa le-a povestit ascultatorilor Kiss FM cum i-a fost clonat cardul si apoi golit de bani contul, dupa ce, intr-o vacanta, a folosit bancomatul dintr-un aeroport din Bulgaria.

„V-am povestit cand mi-au citit mie cardul? M-am dus eu in strainatate si am zis sa scot niste bani. Si am facut prostia sa scot de la un bancomat de la aeroport” a declarat Gainusa in direct la radio.

Citeste si: Surpriza de proportii: Serban Huidu revine la Prima TV

Realizatorul matinalului Kiss FM a avut insa ghinion, cardul sau find clonat si golit. „Pe urma, am observat ca nu mai folosea la nimic cardul. Puteam doar sa-l folosesc la deschis usile, pentru ca nu mai avea nimic pe el. Iau desfasuratorul si vad: 400 de euro Kuala Lumpur, 400 de euro Kuala Lumpur… O lista intreaga. Numai cate 400 de euro scoteau”, a relatat el, potrivit realitatea.net.

Citeste si: Dovada ca scandalul dintre Carcotasi e mai mare ca niciodata!

„Nu stiu ce-au facut cu banii, dar sper ca nu au cumparat exploziv”, a mai adaugat Mihai Gainusa.

„Dar nu ti-au trimis si tie o atentie, ceva?” a intrebat Codrut Keghes.

„Nimic” a fost raspunsul lui Gainusa.

Comentarii
  • Cardurile au fost inventate pt ca autoritatile sa te poata tine sub control, sa-ti poata verifica locatia, identitatea, banii si multe altele. In afara de asta, in ziua de azi e mult mai sigur sa tii banii cash in buzunar, decat sa ii ai pe card. Cel putin, in caz de furt mai ai sanse sa prinzi hotul cu mana in buzunar. Asa, cauta-l prin Kuala Lumpur.

Adauga un comentariu