Magazin

One tablet daily, drajeuri

Publicat: 22 nov. 2010

Compozitie:
Vitamina A 2500 UI Vitamina B1 1 mg Vitamina B12 2 mcg
Vitamina D 400 UI Vitamina B2 1 mg Pantotenat de Ca 1 mg
Vitamina E 4 UI Vitamina PP 10 mg Acid folic 100 mcg
Vitamina C 30 mg Vitamina B6 1 mg

Actiune terapeutica: Preparatul contine un complex vitaminic echilibrat, format din vitamine de prima importanta in metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor.

Indicatii: Pentru sustinerea biologica a efortului, dupa suprasolicitare, sau in carente de vitamine la sportivi. Pentru cresterea rezistentei organismului la infectii. Pentru ameliorarea starii de oboseala sau slabiciune si disconfort, datorate unei activitati fizice sau intelectuale intense sau de lunga durata. In anemiile datorate unor deficiente nutritionale. In convalescenta si la persoanele varstei a III-a, pentru ameliorarea starii de oboseala si inducerea senzatiei de confort.

Doze si mod de administrare: Oral, 1 drajeu pe zi dimineata sau 2 drajeuri pe zi, in cazul in care necesarul de vitamine este crescut (sarcina, lactatie).

OBSERVATIE: Informatiile prezentate nu trebuie folosite in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.loading...

Adauga un comentariu