Stiri

Timeline va fi obligatoriu pentru toti care folosesc reteaua de socializare Facebook

Publicat: 25 ian. 2012

Facebook a anunţat că Timeline, noua interfaţă a profilelor de pe reţeaua de socializare, „va deveni obligatoriu” pentru toţi utilizatorii „în următoarele săptămâni”. Aplicaţia Timeline a fost anunţată în cadrul conferinţei f8 din luna septembrie a anului trecut şi a devenit accesbiliă spre sfârşitul anului, notează Huffington Post.

Până în prezent, Timeline-ul a fost opţional, însă acest lucru se va schimba deoarece oficialii Facebook vor să uniformizeze profilele tuturor utilizatorilor. Din momentul în care vor accesa pagina Timeline-ului, utilizatorii Facebook vor avea la dispoziţie o săptămână în care să-şi completeze restul de informaţii şi să îşi perfecţioneze nou profil, iar apoi vor fi obligaţi să-şi facă publică noua interfaţă.

În următoarele săptămâni, toţi vor avea Timeline. Odată ce îl vor activa, vor avea la dispoziţie 7 zile să examineze noile secţiuni şi modificările. Vor putea să lase la vedere orice e de interes public sau să ascundă orice informaţii mult prea personale care nu trebuie văzute de toţi”, potrivit blogului Facebook.

Săptămâna trecută, Facebook a anunţat lansarea a 60 de aplicaţii noi realizate în aşa fel încât să-i determine pe utilizatori să împărtăşească cât mai multe cu prietenii lor. Acestea sunt aplicaţii „frictionless”, numite astfel deoarece necesită o singură dată acordul utilizatorului pentru a afişa automat postările ulterioare.

Vrem să creăm un loc intim, comod. Un loc unde îţi spui povestea într-un mod personal. Un loc la care lucrezi mult ca să-l faci cum trebuie. Vrem să te simţi mândru de timeline-ul tău”, explica fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, la conferinţa de anul trecut. „Aduce un plus în estetica Facebook-ului. Îţi dă posibilitatea să îţi modifici toate postările şi poveştile ca să te poţi exprima”, a mai adăugat acesta.loading...

Adauga un comentariu