Magazin

UIMITOR. Gestul facut de actorul Paul Walker care te va lasa fara cuvinte. Pare desprins dintr-un film

Publicat: 04 dec. 2013
Paul Walker a fost cunoscut in special pentru filmele in care au jucat, insa exista persoane care au alte amintiri legate de actor. Acestia il descriu ca pe un barbat cu o inima de aur, mai ales dupa gestul facut de acesta in urma cu zece ani fata de un cuplu care isi pregatea nunta. Dezvaluirile au fost facute de o fosta angajata a magazinului de bijuterii „Bailey Banks and Biddle Jewelers” din Santa Barbara, California. Potrivit vanzatoarei Irene King, ceea ce s-a intamplat i-a lasat fara replica pe angajatii magazinului, acestia descriind gestul ca pe unul desprins parca din cel mai frumos film de la Hollywood.
„Un coleg mi-a spus „In magazin tocmai a intrat Paul Walker”. I-am spus ca este un barbat care arata extrem de bine”. Actorul dorea sa cumpere niste bijuterii si se uita in vitrine, cand a auzit discutia unor tineri, un soldat care tocmai revenise din Iraq si urma sa se intoarca acolo in scurt timp, si logodnica lui. Ea a vazut un inel care i-a placut nespus de mult, insa barbatul nu isi putea permite sa il cumpere. Costa cam 10.000 de dolari. Atunci Paul a facut cel mai frumos gest posibil. A venit la managerul magazinului, i-a spus sa treaca verighetele in contul sau si a plecat fara sa spuna nimic altceva. Pur si simplu a disparut. Singura lui rugaminte a fost aceea sa i se pastreze anonimatul”, povesteste Irene.
Acest lucru s-a intamplat si, timp de zece ani, nimeni nu a suflat nici un cuvant despre cel care a facut acest cadou. Irene a mai adaugat ca acum, la moartea actorului, si-a dorit ca lumea sa stie cine era cu adevarat Paul Walker. Aceasta a postat povestea chiar pe pagina de Facebook a actorului, alaturi de alte marturii ale celor care l-au cunoscut si care il descriu ca pe un barbat generos, iubitor si cu o inima de aur.


loading...

Adauga un comentariu