Scena artistica din Romania

Ultimul mesaj postat de Rona Hartner de pe patul de spital

Publicat: 16 apr. 2019
3

In urma cu putin timp, si de aceasta data in Franta, actrita si cantareata Rona Hartner a ajuns din nou pe mana medicilor. Artista va suferi o noua interventie chirurgicala, incepand totodata tratamentul cu citostatice.

Rona Hartner va suferi o noua interventie chirurgicala! Care este starea artistei

Nu cu mult timp in urma, Rona a fost operata in Romania. Vedeta a suferit o interventie chirurgicala dupa ce medicii i-au descoperit o tumora la colon. Pe 5 martie 2019, actrita a fost externata.

Acum, Rona a ajuns pe mana medicilor din Franta. Intr-o interventie telefonica pe care a avut-o la emisiunea „Rai da’ buni”, vedeta a explicat ca urmeaza sa treaca printr-o noua interventie, dupa care va incepe tratamentul cu citostatice.

„Mi s-a depistat un cancer de colon, dupa ce am facut ocluzie intestinala. Oncologul din Franta mi-a spus sa fac citostatice de preventie timp de sase luni. Sunt in faza trei a cancerului. Voi face o mica interventie chirurgicala. Nu m-au lasat sa plec. Luni voi fi operata ca sa-mi puna un cateter.

mi-a spus doctorul ca, fiind un cancer de colon, nu o sa am niste efecte secundare groaznice, iar peste vreo doua saptamani imi da voie sa ma intorc la concerte, dar acum ma blocheaza urmatoarele 10 zile.”

„Imi dau seama ca acest cancer imi lua toata forta”

Nu a recidivat cancerul. Dupa operatie (25 februarie – n.r.) m-am simtit foarte bine, imi dau seama ca acest cancer imi lua toata forta. Nu mi-e frica de citostatice, le fac din doua in doua saptamani.

Am cinci ganglioni langa tumora, pompau celule maligne in tot corpul. Acum, ca sa nu recidiveze si sa nu se instaleze metastaza, trebuie sa fac chimioterapie preventiva. Dar este cea mai simpla chimioterapie. Nu-mi pierd parul si nu slabesc”, a declarat Rona Hartner, potrivit Adevarul.

In ultima sa postare publicata pe Facebook, artista a declarat: „Vestile sunt acestea .. Pentru intrarea in saptamana patimilor pentru mine ..”

Din cauza problemelor de sanatate, Rona a anuntat ca nu va mai putea anjunge la filmarile emisiunii „Scena misterelor“ si nici la cele pentru editia speciala de Paste „Rai da’ buni“, show prezentat de Mihai Morar.

Rona Hartner a fost transportata de urgenta la spital pe 22 februarie si a fost operata de urgenta la Spitalul Floreasca, dupa ce medicii i-au descoperit o tumora. Interventia la colon a fost una complicata si a durat sase ore.
Adauga un comentariu