Sport

Volei: Elevele lui Nicu Roibescu intra astazi in cantonament

Publicat: 12 ian. 2000

•Deplasarea Cezarei Ruxandoiu este pusa sub semnul intrebarii Reunite inca din 3 ianuarie, voleibalistele de la Penicilina au urmat, dupa o scurta acomodare, programul normal de pregatire in sala proprie, sub indrumarea antrenorului Nicu Roibescu.

In cursul diminetii de astazi, intreaga echipa se va indrepta spre Vatra Dornei unde, timp de aproape zece zile, va efectua obisnuitul cantonament montan de inceput de an. Desi era initial programat pentru 12 zile, stagiul de pregatire a fost ulterior redus cu cateva zile, cauza fiind cea financiara. Singurul semn de intrebare il constituie Cezara Ruxandoiu, deplasarea acesteia in statiune fiind ieri incerta. „Mi-a spus ca o doare genunchiul si din acest motiv nu s-a mai prezentat nici la antrenamente”, a spus tehnicianul Nicu Roibescu. „Nu a mai pus mana pe minge de aproape o luna, mai exact din 20 decembrie 1999, si acest lucru se va resimti cu siguranta in jocul ei. Ea nu a facut nici deplasarea cu lotul national in Germania, tot din aceeasi cauza. Pacat, este o jucatoare care mai poate da inca randament insa, daca va continua in acest ritm, ii va fi foarte greu sa revina pe linia de plutire. Sper totusi sa fie ceva de moment, ceva trecator”, a continuat antrenorul Penicilinei.

In afara Cezarei, probleme de sanatate mai are Cristina Androhovici, ea acuzand o usoara intindere dupa primele antrenamente din acest an. In rest, tot lotul echipei este valid, iar starea de spirit in randul fetelor noastre este ca de obicei, buna. Imbucurator este si faptul ca antrenorul Nicu Roibescu, a ramas si in acest an, cel putin deocamdata, acelasi om zambitor si plin de optimism, in ciuda problemelor ce se ivesc la echipa. Antrenorul nu a ezitat sa aminteasca faptul ca presedintele Emil Constantinescu s-a gandit si la Penicilina, la club sosind o felicitare din partea domniei sale. De asemenea, Laura Dulcianu si Cristina Androhovici au fost felicitate personal de catre presedintele Romaniei, pentru performantele obtinute in anul care tocmai s-a incheiat, la turneele de Beach Volei. In alta ordine de idei, sa mai amintim ca pe adresa clubului iesean a sosit o invitatie din Spania, la un turneu international ce se va desfasura in luna aprilie, la Palma de Mallorca. „Ma onoreaza aceasta invitatie dar, din pacate, sunt sanse minime sa ajungem acolo, din cauza lipsei fondurilor. Ne trebuie o suma considerabila pentru a putea participa la acest turneu”, a precizat antrenorul emerit Nicu Roibescu.loading...

Adauga un comentariu