Horoscop

7 cupluri de zodii care vor ramane impreuna pana la moarte

Publicat: 18 sept. 2017
6
Poate citesti horoscopul zilnic doar pentru amuzament sau poate doar pentru sfaturi, dar daca dragostea care rezista in timp este trecuta in stele?
Chimia dintre doua persoane este greu de explicat si inteles. N-ar strica sa te uiti peste lista noastra de cupluri intre zodii sa verifici daca chimia voastra e scrisa in stele.
Taurul si Pestele
O pereche cu adevarat reusita, Pamantul si Apa sunt elemente ce nu se despart niciodata. Taurul e practic, iar Pestele emotional, asa ca se vor completa de minune. Taurul seteaza directia, iar Pestele visele.
Balanta si Berbecul
Petrecaretii zodiacului se vor simti excelent impreuna. Vor rezista probei timpului deoarece au aceleasi hobby-uri si dorinte pentru viitor. Nu au cum sa greseasca daca merg impreuna pe un drum comun al destinului.

Scorpionul si Racul
Doua zodii pasionale ce isi doresc sa aiba o intimitate fizica si psihica. Ambii pot si doresc sa-l protejeze pe partnerul de viata. Un cuplu care se va intari zi de zi.

Sagetator si Leu
Doua zodii de Foc sunt destinate sa fie impreuna. Vor sari scantei, vor trece prin multe, dar asa le place lor. Focul caleste.
Fecioara si Varsator
Ei fac parte din cuplul in care contrastele se atrag. Sunt ca doi magneti, Fecioara este pragmatica si analitica, iar Varsatorul este amuzant si emotional. Fiecare il va tine pe celalalt pe drumul cel bun.

Capricornul si Taurul
Aceste zodii de conducatori vor construi impreuna un imperiu. Este singurul cuplu din zodiac ce are doua capete tari, ce vor conduce impreuna.

Gemeni si Fecioara
Doi intelectuali se vor contra in idei, se vor completa, vor invata impreuna. Nu are cum sa-i desparta nimeni. Cuplul lor este solid ca piatra.

sursa

Adauga un comentariu