Actualitate

Breaking news! ANUNTUL lui Tudorel Toader! Ce se intampla cu sefia DNA

Publicat: 27 iul. 2018
1

Ministerul Justitiei a organizat, in perioada 09 – 27.07.2018, procedura de selectie a procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Selectia s-a desfasurat in conditiile prevazute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, in conformitate cu Standardele de organizare si desfasurare a selectiei procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire in functiile de conducere prevazute de art. 54, alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si Standardele de evaluare a interviului sustinut in cadrul selectiei procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire in functiile de conducere prevazute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. In cadrul procesului de selectie s-a apreciat ca niciunul dintre candidati nu indeplineste cerintele necesare desemnarii pentru numirea in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. In cadrul programului managerial sau pe parcursul interviului, nici un candidat nu a prezentat suficiente elemente de plan fundamentate pe o analiza a situatiei actuale care sa permita, ulterior, un proces obiectiv si transparent de evaluare a performantelor manageriale.

In urma desfasurarii procedurii de selectie, va aducem la cunostinta faptul ca nu se va face o propunere de numire in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie dintre candidatii participanti, procedura urmand a fi reluata.

Comentarii
 • INCONȘTIÉNT, -Ă, inconștienți, -te, adj., s. n. I. Adj. 1. Care nu este conștient, care nu știe ce face, care și-a pierdut cunoștința (ca urmare a unei stări patologice). 2. (Adesea adverbial) Care nu are o atitudine conștientă față de realitatea înconjurătoare; fără minte, fără judecată. ♦ (Despre fenomene psihice) Care scapă conștiinței, de care omul nu-și dă seama; involuntar, automat, instinctiv. II. S. n. 1. (Psih.; la Freud) Instinctele reprimate ale persoanei și dorințele, ideile, imaginile asociate lor și inaccesibile direct conștiinței. 2. (Fil.; la E. von Hartmann) Principiu unic față de care conștiința este numai o manifestare [Pr.: -ști-ent] – Din fr. inconscient (după conștient).

 • Au gasit panaceul universal de blocarea singurei institutii care inca poate lovii in structurile mafiote, niciun candidat nu o suge ca dupa manualul membrilor pisdeu.

  Nu realizez, uitati-va la idiotul asta cata impersonalitate radiaza, cum poti fii atat de obedient, de cate ori apare, parca vad o mana invizibila cu un pistol la tampla lui…

 • Băieții de la Times New Roman au aflat motivarea deciziei lui Slugărel:

  * Niciun candidat nu era din Teleorman, iar doi dintre ei nici măcar n-aveau neamuri acolo.

  • Niciunul nu a stat în genunchi, aşa cum scrie în noile legi ale justiţiei.

  • Niciunul nu e membru PSD, condiţie esenţială chiar şi pentru femeia de serviciu, darămite pentru un procuror-şef.

  • Toţi aveau în programul de management aceeaşi tâmpenie: „continuarea luptei împotriva corupţiei”.

  • Tudorel Toader a plecat de la DNA cu curul uscat, semn clar că niciunul dintre candidaţi nu e un bun profesionist.

  • Trei din cei patru candidaţi nici n-au reuşit să intre pe poartă fiindcă nu ştiau parola: „Heil Dragnea!”.

 • Eu ar trebui sa fiu sef la DNA. Si o sa fiu. O sa vedeti voi. Am sa anchetez toti oghivnicii care au taiat livezile de pruni si au pus pe butuci industria nationala a bauturilor spirtoase. Eram vestiti in toata lumea si acuma nu mai suntem. Mai face omul acasa cu alambicul lui, dar nu-i de ajuns. O sa-i condamn pe toti, dar nu la puscarie, ci la plantat livezi. Harlet, lopata, nuci, pruni si gutui. Pe corupti o sa-i condamn la tortura posircii. Simplu. In fiecare zi, in Piata Unirii – o masa. Pe masa – un litru de posirca. Gardianul aduce coruptul in fata poporului si-i spune: ori bei posirca de buna voie, ori las poporul sa ti-o toarne pe gatlej. Asta in fiecare zi, si o sa vedeti daca mai are curajul careva sa fie corupt. La sfarsitul pedepsei o sa fie hututui.

Adauga un comentariu