Bizar

Cand si-a cumparat casa asta, nu se astepta sa gaseasca asa ceva in subsol. A fost ingrozit cand a dat la o parte bucata din placaj si a vazut incaperea ascunsa! Ce se afla in interior

Publicat: 21 dec. 2016
14

Atunci cand cumperi o casa folosita, e ca la loterie: nu stii niciodata ce cumperi, de fapt. Agentii imobiliari incearca sa afle cat mai multe despre casele pe care le vand, insa adesea nu ajung la secretele cele mai intime ale caselor, asa ca proprietarii devin adevarati Indiana Jones care isi exploreaza propriile case.

Printr-o aventura asemanatoare a trecut un barbat care a cumparat o casa pentru familia sa. In timp ce facea curat in subsol, a descoperit ca sub scara, in spatele unei bucati de placaj, se afla o incapere ascunsa. Imediat, a luat aparatul de fotografiat si a facut aceste poze, pe care le-a postat pe reddit.com.

Si-a facut curaj sa intre, fara sa stie ce gaseste acolo. Spre surprinderea sa, camera era un adevarat buncar. Peretii erau plini de carcase de arme, pe jos erau cutii metalice in care se aflau sute de cartuse nefolosite iar pe perete se afla un seif. In alte cutii se aflau mii de monede de cupru sau grenade dezamrosate.

Dupa ce a verificat toate cutiile, a gasit o singura arma, infofensiva, cu aer comprimat, semn ca proprietarul anterior si-a luat armele cu el:

sursa

Adauga un comentariu