Stiri

Cum arata ciclonul care loveste Romania! Imagini din satelit: aerul rece ia cu asalt tara

Publicat: 19 nov. 2018
14

Un ciclon violent loveste Romania in aceste momente. Potrivit specialistilor, un aer foarte rece a patruns in tara, ninsori, vant puternic si ploi!
In aceste momente, Romania este lovita de un ciclon mediteranean jos, care produce precipitatii intense. In urma cu cateva zile, ciclonul a ajuns in sud-estul Europei, iar acest lucru este resimtin in termometre. Temperaturile au scazut drastic pentru aceasta perioada a anului, precipitatiile sunt abundente, iar ninsorile au acaparat intreaga tara, conform Digi24.

Potrivit meterologilor, ninsorile vor continua in Romania, iar temperaturile se mentin scazute, romanii avand parte si de zapada. Conform specialistilor, astazi va ninge in continuare: ”Pe parcursul zilei de luni (19 noiembrie) in zona Carpatilor Orientali si in Moldova temporar va ninge in general moderat cantitativ si se va depune strat de zapada local mai consistent. Vor fi intervale de timp in care vantul va avea intensificari cu rafale ce vor atinge viteze, in general, intre 40 si 50 km/h, in special in jumatatea de sud a Moldovei”.
 

Adauga un comentariu