Mozaic muzical

Dupa succesul din muzica, Dida Dragan si-a incercat norocul in politica si afaceri. Dar nu a mers! A fost gata sa comita o mare greseala din cauza datoriilor! Azi are 70 de ani, traieste in Elvetia si arata asa

Publicat: 25 iul. 2018
3

Dida Dragan a fost una dintre cele mai indragite artiste ale anilor ’80, care reusea sa tina multi telespectatori cu ochii lipiti de vechile televizoare alb-negru, din perioada comunista, dar zece ani mai tarziu, ea s-a retras din vizorul public.

Dup ce in anii 90 si-a incercat norocul in politica, dar si in afaceri, fara succes insa, Dida Dragan a inceput sa fie tot mai discreta cu viata ei. Cantareata ajunsese sa acumuleze tot mai multe datorii la banci si, cum nu mai gasea solutii, ajunsese in pragul sinuciderii. Dar a reusit sa se ridice de fiecare data datorita fiului ei.

De ceva timp, Dida a inceput o viata noua in Elvetia, tara in care locuieste sora sa si studiaza fiul ei si al lui Florin Ochescu (actualmente sotul Silviei Dumitrescu). Solista isi castiga existenta acolo nu doar din cantat, ci si din emisiuni televizate.

Din cand in cand, artista revine in tara pentru a-si reinnoi repertoriul, dar si pentru a sustine concerte alaturi de colegii ei.

Adauga un comentariu