Local

Iesean batut, transportat la spital. Aceste cazuri sunt intalnite tot mai des

Publicat: 20 nov. 2018
1

La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi ajung, in ultima perioada, tot mai multe persoane care au fost implicate in conflicte violente si care se prezinta la spital cu rani grave. Acesta este si cazul unui barbat din judetul Iasi, care a ajuns la spital dupa ce a fost implicat intr-un conflict violent.

Din informatiile aparute, se pare ca acesta a suferit un traumatism toracic si a fost internat pentru a primi tratament de specialitate. Se pare ca barbatul a fost batut de mai multe persoane, dupa ce un conflict verbal a degenerat intr-o adevarata bataie.

Citeste si: Foarte multi ieseni batuti ajung la spital! Un tanar a avut nevoie de ajutorul medicilor

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat in varsta de 30 de ani, din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, pacientul era policontuzionat. Din informatiile pe care le avem, se pare ca acesta a fost implicat intr-un conflict violent, fiind victima unei agresiuni fizice. Pacientul prezenta traumatism toracic. Dupa ce a primit ingrijiri medicale in Unitatea de Primire Urgente, pacientul a fost dirijat catre Chirurgie Toracica pentru a primi tratament de specialitate si pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Comentarii
  • daca vi s-a ****** prea mult orzu-n voi, iesiti in strada si dati-o parte-n parte cu jandarmii la Palatul Victoria, nu va razbunati pe oameni nevinovati, razbunati-va pe politicieni, dati-o in gura lui Dragnea, Vasilescu, Dancila, Daea, Carmen Dan, s.a.

Adauga un comentariu