Actualitate

Incredibil! El este cel mai norocos student din Iasi! Are 10 pe linie la facultate si este un tip carismatic! Ieri dimineata a cazut de la etajul patru si nu a patit nimic!

Publicat: 25 apr. 2019
1

@ Noroc incredibil pentru un student care a cazut de la etajul al patrulea dintr-un camin din Tudor @ A cazut în gol dupa o petrecere cu mult alcool si droguri @ Toti colegii si profesorii au numai cuvinte de lauda la adresa tânarului în vârsta de 19 ani @ Are nota 10 pe linie si nimeni nu se astepta la asa ceva @ Baiatul a scapat cu viata ca prin minune @ Colegii baiatului spun ca nu poate fi vorba despre o tentativa de suicid

Cazul unui student botosanean, care studiaza la Facultatea de Mecanica din Iasi, din cadrul Universitatii Tehnice, a socat întreg mediul academic iesean si nu numai. Miercuri seara, dupa o petrecere presarata de alcool, la care s-a adaugat si o tigara cu Marijuana, Bogdan Cirdei, din comuna Copalau, judetul Botosani, a cazut de la etajul patru al caminului T10, din campusul Tudor Vladimirescu. Chiar daca se ridica si suspiciunea unei tentative de suicid, apropiatii tânarului spun ca acest lucru nu este posibil si ca de vina pentru acest incident este alcoolul pe care l-a consumat studentul.

Reprezentantii Universitatii sustin ca tânarul este un student model, care a surprins pe toata lumea prin rezultatele pe care le-a obtinut în primul an de facultate. Totodata, acesta ar proveni dintr-o familie buna, având rezultate bune la învatatura si pe parcursul liceului.

"Este vorba despre un student foarte bun al Facultatii de Mecanica, care învata foarte bine si care a intrat la facultate cu o medie foarte buna. A terminat sesiunea cu medii foarte bune, este student în primul an si a reusit sa-i surprinda pe toti profesorii obtinând medii de 10 la niste materii foarte grele. Din informatiile pe care le avem, se pare ca studentul a consumat alcool destul de mult la zona de agrement Ciric. Ulterior, a mai participat la o minipetrecere în camin, unde a fumat ce nu a trebuit. Deoarece se simtea putin rau si avea nevoie sa se odihneasca, a mers în alta camera, la un alt coleg", a declarat Bogdan Budeanu, Directia Servicii Studentesti.

Noroc incredibil! Zece centimetri l-au separat de o tragedie

Tânarul în vârsta de 19 ani a plecat de la petrecerea la care se afla, într-o alta camera de camin, la un alt coleg, pentru a se odihni, deoarece nu se simtea bine. Acesta s-a asezat pe un pat de lânga un geam deschis si, ametit de alcool si alte substante, nu si-a dat seama ca se apleaca prea tare, cazând de la etajul patru. Cei care au fost la fata locului spun ca baiatul a avut foarte mult noroc, deoarece a cazut fix pe spatiul verde, între placile de beton. Astfel, câtiva centimetri îi puteau fi fatali.

"Este trotuarul care este sub geam, lat de aproximativ 80 de centimetri. Dupa acesta este spatiul verde si în stânga spatiului verde este un canal, cu mult beton. El a cazut exact pe bucata de spatiu verde, la câtiva centimetri de beton. A cazut cu tot corpul pe spatiul verde, pe pamânt, si acest lucru l-a salvat. Zece centimetri de asfal îi puteau fi fatali. La fata locului a intervenit foate repede un echipaj de politie si a ajuns foarte repede si un echipaj medical, iar el a fost transportat repede la spital. Acestea sunt lucruri decisive", adauga Bogdan Budeanu.

Toti au doar cuvinte de lauda

Toti cei care îl cunosc pe tânarul de 19 ani au numai cuvinte de lauda la adresa lui si exclud varianta unei sinucideri. "Simtea ca se sufoca, avea nevoie de aer si s-a pus pe un pat care era îndreptat spre geam. A deschis geamul, iar colegul lui s-a dus sa duca gunoiul. Când s-a întors, nu l-a mai gasit în camera. Noi spunem ca totul a fost un accident, deoarece el este un tânar plin de viata si chiar în acea seara dorea sa mai participe la o petrecere. Este un copil foarte bun, a gresit si va plati, din pacate, foarte mult pentru asta. Din câte stim, viata lui nu este în pericol, dar vor exista mai multe urmari. Ajutam familia, am dat o camera pentru parintii lui, daca vor sa vina în Iasi", mai spune Bogdan Budeanu.

Este stabil si medicii spun ca a scapat ca prin minune

Baiatul a fost transportat de urgenta la spital, în stare grava. Acesta a fost stabilizat de catre medici si va fi supus unei interventii chirurgicale. "La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un tânar în vârsta de 19 ani, din judetul Botosani, student în Iasi. Acesta a cazut de la etajul patru al unui camin si a suferit mai multe traumatisme, contuzii si fracturi. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea cunostintei, fractura cu minima deplasare la nivelul ramului ischio-pubian stâng, fractura complexa la nivelul femurului drept, contuzie hepatica, contuzie pulmonara. Acesta a fost internat la Ortopedie, la Terapie Intensiva. Pacientul este stabil si va fi supus unor interventii chirurgicale", precizeaza prof. Dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.
Comentarii
  • Bravo baietuu, te laud si eu. I-ai dus pe toti de nas cu circu asta, vrajeala verii in lumina serii. Dar poate e adevarat. Mai fa smichiria asta odata si daca chiar iti iese esti meserias. Daca nu, stii bine, ajungi direct in rai.

  • Aferim, maestre. Citim că ”este un tânăr plin de viață și chiar în acea seară dorea să mai participe la o petrecere”- deja sună emoționant. Drept pentru care, huștiuliuc, s-o țâpat pi jam, direct la sol, vrând să verifice dacă g e chiar de 9,80 m pe secunde patrate. Bre, s-o mai văzut ștudenți, chefuri, beții, chiar și note de 10. Însă, tâpări pi jam, la beție și fumegații cu buruieni, de felul celor descrise, mai rar. Cu niște ani în urmă am mai auzit de unu de la Geografie, mintos rău, care s-a tăiat c-o șteclă, din amor.

    • Corect. Și s-a mai auzit și de un anume patron, pescaro-vânător, care s-o aruncat în brațele amorului. Ea se amoreza cu alții, el se amoreza cu Leii care nu-l vor uita niciodat’. El n-a supraviețuit. Nici „afacerile”.

  • Daaa, si eu il cunosc. Este un baiet de tata isprava. Fumeaza tat ce prinde. In fata la iel la camin un chistoc nu vezi ! Tate-s pana la unghie supte. A fumat si zear dar s-a sucit pe leustean. Are pasiunea asta de-a calca in hau dar dupa 5 minute de urcat scarile, reapare. Toata lauda pentru el !

  • Nu exista om in comuna Botoseni-comuna cu cele mai multe carute din tara -sa nu consume zilnic alcool…surpriza cu tigarile cu marijuana…Sanatate si mai usor cu tigarile..ca alcoolul este apa in zona respectiva…

Adauga un comentariu