Dragoste

Iti doresti o viata sexuala fericita?

Publicat: 04 feb. 2011

Viata sexuala depinde de modul in care oamenii vorbesc unii cu altii, arata rezultatele unui studiu realizat in Noua Zeelanda, pe 1.000 de voluntari.

67% dintre persoanele chestionate au raspuns ca sunt multumite de viata lor sexuala, iar 83% au spus ca sunt multumiti de relatia pe care o au cu partenerul, in sens larg, informeaza Get Frank.

„Este interesant ca i-am intrebat pe oameni in legatura cu sexul, iar ei ne-au spus despre relatiile pe care le au”, declara Jeff Sanders, unul dintre initiatorii proiectului.

O concluzie importanta este aceea ca, intr-o relatie, viata sexuala este foarte bine sustinuta de discutiile dintre parteneri.

Astfel, sunt abordate si probleme sexuale, care sunt astfel rezolvate. In acest fel, oamenii se concentreaza mai bine asupra intelegerii, si nu mai dau vina pe celalalt.

In 75% dintre cupluri, unul dintre parteneri isi doreste sex mai mult decat celalalt. De asemenea, 65% au declarat ca problemele de zi cu zi le afecteaza viata sexuala.

Este imbucurator faptul ca oamenii nu considera ca astfel de probleme le-ar putea zdruncina relatia. Totusi, 19% dintre cei care au raspuns au declarat ca au relatii sexuale si cu un alt partener.loading...

Adauga un comentariu