Auto-Moto

Marco Tempestini, locul 31 in Raliul Monte Carlo

Publicat: 23 ian. 2012

Echipajul format din Marco Tempestini şi Dorin Pulpea (Napoca Rally Academy), pe Subaru Impreza, a terminat pe locul 31 în Raliul Monte Carlo, prima etapă a Campionatului Mondial de raliuri WRC, şi pe locul 6 la clasa 3.

Tempesta şi Pulpea s-au confruntat în ultimele două zile ale Raliului Monte Carlo cu probleme tehnice, dar şi-au păstrat poziţia în clasamentul general şi au terminat cel mai celebru raliu din lume. In plus, echipajul Napoca Rally Academy s-a impus în Trofeul STI.

Echipajul a trebuit să parcurgă sambătă Col de Turini, una dintre cele mai celebre speciale din lume, fără frana de mană.

In Power Stage, ultima proba din Raliul Monte Carlo, programată duminică, Marco Tempestini şi Dorin Pulpea au terminat cu al 24-lea timp şi şi-au recuperat poziţia în clasamentul general.

‘Duminică totul a mers mai bine şi am revenit în clasamentul general. Pentru noi, cel mai important lucru este că ne-am îndeplinit un vis. Am terminat Raliul Monte Carlo! A fost o experienţă incredibilă. La final, am reuşit să obţinem cel mai bun rezultat cu un Subaru de grupa N în trofeul STI, ceea ce ne-a adus un premiu suplimentar’, a afirmat Marco Tempestini într-un comunicat remis Agerpres.

După Raliul Monte Carlo, în programul echipajului de la Napoca Rally Academy urmează Sata Rallye Acores, prima etapă din Intercontinental Rally Challenge, în Portugalia.

‘In IRC vom merge cu un Subaru Impreza R4. Am fi vrut să mergem şi aici la Monte Carlo cu această maşina, dar timpul foarte scurt între cele două etape a făcut acest lucru imposibil. Imediat după etapa de la Monte Carlo începem cu pregătirile pentru raliul din Portugalia, deoarece avem mai puţin de o lună la dispoziţie’, a spus Marco Tempestini.loading...

Adauga un comentariu