Eveniment-Social

Masina busita in timp ce a fost ridicata de municipalitate

Publicat: 17 mai 2012

@ Doi tineri ajunsi din intamplare la Iasi au avut saptamana aceasta o intalnire soc cu subordonatii Primariei.@ Acestia si-au primit masina cu o portiera defecta, dupa ce fusese ridicata de subordonatii municipalitatii.

Doi tineri au achitat 430 de lei catre municipalitate, cu factura, drept multumire pentru ca le-a fost stricata o portiera. Cei doi se considera pagubiti, mentionand ca taxa platita pentru a-si reprimi masina ridicata poate fi privita ca o rasplata pentru angajatii de la SC Servicii Publice SA, care le-au stricat portiera. Elena Suflet spune ca in doar doua ore, angajatii municipalitatii au reusit sa le strice o portiera a autoturismului Volkswagen Passat. „Luni (14 mai-n.r.) dimineata am parcat masina in fata Spitalului Parhon. Era parcata ilegal si nu contest faptul ca au ridicat-o pe buna dreptate. Am mers in cartierul Bularga in parcarea unde au depozitat-o si am platit 430 de lei. De cand am luat masina, portiera de la sofer trosneste cand se deschide si nu mai functioneaza geamul electric. Cei care ne-au ridicat masina ne-au pus sa semnam de primire cand am platit cei 430 de lei. Am luat masina chiar daca avea defectiunea, pentru ca nu puteam sa mai stam in Iasi, urmand sa plecam zilele acestea in Anglia. Am depus reclamatie la Protectia Consumatorilor si ne-au spus ca nu este de competenta lor. Practic, toti si-au batut joc de noi si ne-au trimis de la unul la celalalt”, a precizat Elena Suflet. Sefa de la Servicii Publice, Luminita Salceanu, spune ca uneori mai sunt probleme la ridicarile autoturismelor, dar defectiunile aparute la ridicare pot fi acoperite, daca eventualii reclamanti castiga in instanta acest lucru. „Noi avem poze facute si inainte de ridicare, si la predarea fiecarui autoturism. Daca sunt probleme, noi suntem asigurati de catre o firma de specialitate, iar daca o defectiune a aparut din cauza noastra, achitam reparatia”, a precizat Luminita Salceanu. Potrivit acesteia, de la inceputul anului, municipalitatea a ridicat 1.037 autoturisme stationate ilegal. „Nu mai stiu exact numarul reclamatiilor, dar, din ce imi amintesc, un procent de circa 90% din reclamatiile de acest gen sunt nefondate”, a completat Luminita Salceanu.loading...

Comentarii
  • In conditiile in care tot orasul este un santier electoral consider ca Primaria ar trebui sa sisteze ridicarea autoturismelor si sa puna gardienii publici sa ceara soferilor scuze in numele primariei pentru faptul ca nu exista parcari si sa ii dirijeze spre cea mai apropiata parcare. As dori sa stiu daca ridicarea autoturismelor de catre gardienii publici autointitulati politisti locali se face in colaborare cu vre-o firma privata, cum se numeste firma si cine este patronul, pentru ca daca asa stau lucrurile inseamna ca la mijloc este o poveste ce trebuie citita de catre DNA. Gardienii publici sunt lipsiti de orice pic de bun simt, nu au pregatirea necesara si actioneaza haotic. Acestia merg cu platforma prin oras si ridica la plesneala autoturismele, iar uneori mai actioneaza si la comanda urmarind numere de autoturisme ale unor persoane care nu sunt in gratiile lor ori a sefilor ierarhici. Trebuie facut ceva, iar acum la alegeri trebuie taxata marlania si trimise aceste obraznicaturi la coada vacii de unde au venit. Imaginati-va ca dumneavoastra, iesean, mergeti in Galati ori in Timisoara, nu cunoasteti orasul, opriti in dreptul unui spital pentru a va cauta un copil iar cand va intoarceti in strada nu mai gasiti masina. Nu mai aveti bani la dvs pentru ca i-ati dat la medic si trebuie sa scoateti din pamant din iarba verde patru milioane de lei ca sa va ridicati masina din baza de depozitare a primariei. Nu va pica bine. Haideti sa facem ceva cu acesti vacari.

  • In primul rand sa-i pupi in cur pe gardienii publici ….nu va convine curve obosite dupa ce parcati unde vrea (p…) voastra … foarte bine va face ..inca sa mareasca taxa sa va invete minte sa stii sa parcati …obositilor asai ca nu va convine .. ??Foarte bine va face …..

  • de unde sa stie „eu” cum se scrie asa-i ??? e gardian public alias politist local … exact cum zicea cineva mai jos ..niste vacari … pana si aia stiu mai mult decat ei …gardienii publici actioneaza la comanda direcat a dl. primar ciquita …cat o sa mai fie …adica ma rog inca 3 sapt .. 😀

Adauga un comentariu