Mozaic muzical

Numai in locul lui Kamara sa nu fii. Cantaretul a facut anuntul despre fiul lui, dupa a 5-a operatie cu celule stem 

Publicat: 04 oct. 2019

Kamara a acceptat sa ofere un interviu in urma cu cateva ore despre starea de sanatate a fiului sau care se lupta sa traiasca. Noile informatii sunt bune, spre bucuria cantaretului si a fostei sale sotii, pentru ca Leon se simte foarte bine dupa cele cinci interventii cu celule stem.

Kamara, noi informatii despre starea fiului sau care se lupta sa traiasca

Cunoscutul artist a marturisit ca baiatul sau a fost programat pentru un control, in urma caruia medicii vor stabili exact care sunt progresele. Ulterior, Leon va fi supus unei noi interventii pentru alungirea muschiului si, ulterior, spera toti membrii familiei, micutul va putea merge.

“Acum a evoluat mult mai mult dupa cinci interventii cu celule stem. Au imbunatatit partea cognitiva si poate sa lucreze mai bine la kinetoterapie. De la prima interventie a inteles ca face un tratament. Dupa a treia interventie s-a ridicat singur in fund. Dupa toata treaba asta, la a cincea interventie nu s-a mai ridicat singur. Isi da seama si de capacitatile lui si daca ar fi sa cada stie ca nu ar putea sa se ridice mereu”, a declarat Kamara in cadrul emisiunii “Agentia VIP”.

Baietelul artistului va fi operat din nou cu celule stem la sfarsitul acestei luni, iar cea de-a saptea interventie chirurgicala inca nu a fost programata, insa costul ei se ridica la 10.000 de euro.

“Progresele iti dau si mai multa putere. La el cat de mic ar fi progresul imi da si mai multa putere sa fiu langa el. Si acum se uita la noi. Luna aceasta Leon va face o interventie la sfarsitul lunii octombrie pentru a sasea interventie cu celule stem, apoi vom face o operatie de alungire de muschi, in Spania. Si daca totul merge bine continuam kinetoterapia si fizioterapia. Cea de-a saptea interventie poate duce la 10.000 de euro”, a mai povestit artistul.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit