Stiri si curiozitati

Reactia lui Rares Bogdan dupa ce a fost dat afara de la Realitatea TV

Publicat: 22 nov. 2018
3

Emisiunea "Jocuri de Putere" din seara zilei de miercuri, 21 noiembrie, de la Realitatea TV, a inceput fara realizatorul Rares Bogdan, care a fost suspendat de pe post, dupa ce – cu o seara inainte – a cerut demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia.

Gestul lui Rares Bogdan a venit, dupa ce Oreste Teodorescu si Oana Stanciulescu nu au mai fost primiti ca invitati la Realitatea TV. In aceasta seara, dupa ce emisiunea a inceput fara el, fiind inlocuit de Claudiu Popa, Rares Bogdan a postat o prima reactie, pe pagina sa de Facebook.

„Dar eu nu sunt singur. Dumneavostra imi dati puterea sa merg mai departe. Mi-ati dovedit. Le multumesc si colegilor mei, extrem de numerosi, care si-au aratat solidaritatea si sprijinul. Le multumesc colegilor invitati si jurnalistilor, respectiv analistilor din intreaga tara. Am sperat pana in ultima clipa ca le va veni mintea la cap celor din conducerea Realitatea TV si nu vor da satisfactie unora si altora, ei au preferat sa ma opreasca sa imi fac emisiunea pentru Dumneavoastra. Pacat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de multumire. Aceia nu sunteti, insa, Dumneavoastra. Au fost aproape 7 ani grei, dar frumosi. Ne revedem curand”, a scris Rares Bogdan, pe Facebook.

Astazi, Rares Bogdan a spus ca a fost suspendat printr-un simplu SMS, fara sa fie sunat de cineva din conducere postului. Cozmin Gusa, unul dintre patronii postului Realitatea TV, alaturi de Marcel Pacuraru, confirma – in exclusivitate pentru Libertatea – ca, din cauza unor sedinte in care se afla, l-a anuntat pe realizatorul TV despre suspendarea sa prin SMS, dar afirma ca decizia este una temporara.

In editia de marti seara a emisiunii, Rares Bogdan a afirmat ca intentioneaza sa plece de la Realitatea TV, daca Oreste si Oana Stanciulescu nu mai sunt primiti pe post si daca Edward Pastia nu este concediat de la conducerea editoriala a postului. Rares Bogdan il acuza pe Pastia ca ar fi decis ca cei doi, invitati traditionali la Jocuri de putere, sa fie interzisi pe post.

In plus, Oreste a scris pe pagina sa de Facebook ca a fost „interzis” de la Realitatea TV pentru ca ar fi criticat Partidul Realitatea, fapt negat de Cozmin Gusa, in exclusivitate pentru Libertatea. In schimb, a precizat ca Oreste nu este compatibil cu acest partid.

 

Adauga un comentariu