National

Se apropie Pastele! Vezi cum va fi vremea pana in aprilie

Publicat: 23 ian. 2015
1
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prezentat estimarile meteorologice pentru intervalul februarie – aprilie 2015. Astfel, in luna februarie, temperaturile medii lunare vor fi, in general, apropiate de normele climatologice, exceptand regiunile vestice, sudice si sud-estice, unde local se vor situa peste aceste norme. In ceea ce priveste precipitatiile inregistrate in tara, cantitatile lunare se vor situa in general in limite normale in zonele estice si sud-estice, iar in restul teritoriului vor fi excedentare.
Temperatura medie lunara a aerului in martie va avea valori apropiate de mediile climatologice, posibil local mai ridicate in sud si sud-est, dar si mai coborate in
centrul si nord-vestul teritoriului. Precipitatiile lunare se vor putea situa peste normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii. In aprilie, valorile medii ale temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile climatologice, posibil mai scazute, local, in vestul, sudul si nord-estul tarii. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale pe areale din sudul si estul tarii si vor depasi aceste medii in restul teritoriului.

 
Adauga un comentariu