Stiri si curiozitati

Vineri 27 iulie 2018 – cea mai lunga eclipsa totala de luna plina sangerie. Sunt pericole pentru corpul uman? Ce spun medicina alopata si ayurvedica

Publicat: 27 iul. 2018
3

Eclipsa de  luna 2018. Vineri, 27 iulie 2018, are loc un fenomen astronomic unic in secolul XXI. Este vorba despre cea mai lunga eclipsa totala de Luna plina sangerie. Fenomenul va dura numai putin de 103 minute si va putea fi vazuta si din Romania.

La 21:24 incepe eclipsa partiala, Luna incepe sa devina rosie.

La 22:30, incepe eclipsa totala, Luna este complet rosie!

La 23:21, are loc maximum din eclipsa totala de Luna, Luna este cea mai aproape de centrul umbrei Pamantului.

La 00:13, se incheie eclipsa totala de Luna.

La 01:19, se incheie eclipsa partiala de Luna.

Asteapta-te la neasteptat. Eclipsele sunt celebre pentru ca aduc schimbari si transformari majore in vietile oamenilor. Afla mai multe despre cum te afecteaza eclipsa totala de luna plina sangerie din punct de vedere astrologic aici.

Eclipsa de Luna 2018 – Ce spune NASA

Vineri, 27 iulie 2018, luna va deveni sangerie, apoi va fi umbrita de pamant, intregul fenomen durand aproape doua ore.

Eclipsele de Luna apar in momentul in care Luna intra in umbra Pamantului, iar lumina Lunii pline este diminuata.

Potrivit specialistilor NASA, nu exista dovezi care sa sustina faptul ca eclipsa de Luna are efecte asupra sanatatii umane. Totusi, admit faptul ca pot fi efecte profunde de ordin psihologic, care influenteaza starea de bine.

Eclipsa de Luna 2018 – Ce spune medicina moderna

Medicina moderna sustine opinia specialistilor NASA. Studiile efectuate nu au descoperit dovezi potrivit carora eclipsele de Luna sau de Soare dauneaza sanatatii. Cu toate acestea, s-a descoperit ca eclipsa de Soare, de exemplu, afecteaza undele electromagnetice din spatiu care influenteaza polii Pamantului.

Exploziile solare pot modifica starea de spirit a oamenilor, in special a copiilor. De asemenea, eclipsa de soare poate inrautati simptomele unor afectiuni precum anxietatea, depresia si tulburarile bipolare.

Eclipsa de Luna 2018 – Ce spune medicina ayurvedica

Medicina ayurvedica are o cu totul alta pozitie cu privire la eclipsa de Luna. Se spune ca oamenii n-ar trebui sa iasa afara in timpul eclipsei de Luna, pentru ca expunerea la lumina Lunii poate conduce la probleme de sanatate.

Potrivit Ayurveda, in timpul eclipselor de Luna se activeaza trecutul, karma. De asemenea, specialistii in medicina ayurvedica recomanda sa nu faci nimic neobisnuit in preajma eclipsei totale de Luna, sa nu faci schimbari in rutina zilnica si, mai ales, sa nu iti schimbi job-ul.

Adauga un comentariu