Info Turism

Vouchere de vacanta 2019. Anunt important pentru cei care pleaca in concediu pe bani de la stat

Publicat: 11 iun. 2019
9

Unde iti faci vacanta pe banii statului. LISTA completa a unitatilor care accepta VOUCHERE DE VACANTA in 2019.

Vouchere de vacanta 2019. Romanii care au primit, sau urmeaza sa primeazca voucherele de vacanta, pot sa isi aleaga agentia de turism cat si pensiunea sau hotelul in care doresc sa isi petreaca vacanta.

Vouchere de vacanta 2019. In documentul atasat puteti gasi atat agentiile cat si unitatile de cazare din fiecare judet care accepta tichetele de vacanta emisa de Cheque Dejeuner, Sodexo si Edenred.

Valoarea totala a voucherelor de vacanta este de 1450 de lei ia filele au valori de 50 sau 100 de lei. 

Aproape 80% dintre angajatii la stat vor primi voucherele de vacanta pe 2019 pana la 1 iunie, astfel incat acestia isi pot achita deja concediul daca au de gand sa plece in iunie. Restul de 20% ar urma sa le primeasca in cursul lunii iunie, mai ales ca hotelierii pun presiune pe Guvern sa nu amane acordarea acestui beneficiu.

VOUCHERE DE VACANTA 2019, TICHETE DE VACANTA 2019. Sistemul voucherelor de vacanta ar trebui imbunatatit prin folosirea lor in extrasezon si in anumite regiuni ale tarii, intrucat utilizarea lor doar in lunile iulie si august, pe Litoral, duce la scumpiri si la scaderea numarului de turisti straini, au declarat, miercuri, reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei (CDR), intr-o conferinta de presa.

Dragos Anastasiu, vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism si membru in grupul de lucru pe turism din CDR, a afirmat ca reprezinta o problema faptul ca tichetele sunt folosite in principal in sezonul estival. 

Mai multe AICI

Adauga un comentariu