La psiholog

Zodiile care vor sa se simta superioare si refuza ajutorul celor din jur

Publicat: 05 dec. 2018

Au tendinta de a trata oamenii cu superioritate, uneori acaparand discutia. Tind sa fie sarcastici si nu-si dau seama ca unele dintre lucrurile pe care le spun consinderandu-le „amuzante“ pot fi cu adevarat dureroase.

Varsator. Desi sunt puternici si se descurca in orice situatie, sunt si circumstante in care au nevoie de ajutorul celor din jur. Cu toate acestea, au tendinta de a se simti inferiori atunci cand primesc ajutor. Pe de alta parte, tind sa fie sarcastici si nu-si dau seama ca unele dintre lucrurile „amuzante“ pe care le spun ii pot rani pe cei din jur. Aceasta este doar una din metodele prin care transmite adversarului mesajul ca ii este superior.  

Capricorn. Capricornii sunt uneori incapabili sa urmeze sfatul sau sa accepte ajutorul celor din jur, mai ales al colegilor. Cu greu reusesc sa aiba incredere in judecata altcuiva. Ar prefera sa munceasca de doua ori mai mult decat sa ceara ajutor in exterior. Au o anumita lipsa de incredere si spera ca actionand cu superioritate isi vor ascunde punctele slabe. Lipsa acceptarii vulnerabilitatii le va pune bete in roata pe termen lung.

Gemeni. Gemenii sunt adesea mandri de abilitatea lor de a conduce o conversatie, dar, uneori, duc lucrurile la extrem. Au tendinta de a trata oamenii cu superioritate, uneori acaparand discutia. Atunci cand realizeaza ca nu au dreptate, aduc in discutie un alt subiect sau se fac ca nu mai inteleg ce Ii se spune. De-a lungul timpului, Gemenii isi pot crea reputatia de persoana lipsita de credibilitate si, fara sa-si dea seama, isi vor indeparta prietenii. sursa: adevarul.ro

(A.M.)loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit