Celebritati

Adelina, ‘inecata’ in spuma – FOTO

Publicat: 10 mart. 2011

Adelina Pestritu a fost, din nou, victima unei farse facuta de echipa emisiunii Plasa de stele. Sub pretextul unei sedinte foto, frumoasa burneta s-a confruntat cu o situatie cel putin bizara: s-a trezit încuiata într-o baie plina de spuma.

Fosta sotie a lui Liviu Vârciu, Adelina Pestritu, a cazut din nou în plasa lui Negru. Chematã la o sedinta foto pentru o revista, Adelina s-a prezentat zâmbitoare si pregatita sa faca lucrurile cât mai bine. Ceea ce nu stia însa este faptul ca fotograful profesionist era complicele emisiunii, la fel ca si restul staff-ul prezent la shooting.

Hotarând sa ia o mica pauza pentru a merge la toaleta, Adelina s-a trezit încuiata în baia vilei în care urmau sa fie facute pozele. Si pentru ca vedeta nu putea scapa atât de ieftin, descopera ca în baie se afla si o masina de spalat defecta, care genereaza cantitati uriase de spuma.

Aceasta nu este prima oara când Adelina pica în plasa. Anul trecut, sub pretextul ca se va întâlni cu o echipa de producatori francezi pentru a deveni imaginea unei creme speciale, Adelina a avut parte tot de o situatie usor dificila. Surpriza a fost însa una de proportii în momentul în care a vazut efectele cremei pe o actrita, bineînteles complice în farsa. Pentru ca pielea actritei sa arate arsa a fost necesar un machiaj special care a durat doua ore.

Speriata ca se va îneca într-o baie plina de spuma, Adelina hotaraste sa sara de la geamul imobilului. Chiar în acel moment are parte de un salvator absolut ciudat. Bineînteles, si el era membru al echipei de la „Plasa de stele”, însa era cât pe ce sa nu fi fost asa. Vazând -o ca încearca sa iasa pe geam, un trecator s-a oferit sa o ajute. Noroc ca actorul echipei lui Dan Negru, a fost pe faza si a reusit sa ajunga înaintea trecatorului hotarât sa sara în ajutorul brunetei, ducând astfel pe cursul firesc scenariul farsei.loading...

Adauga un comentariu