Magazin

Andreea Mantea si Cristian Mitrea, scandal dupa despartire. Uite ce acuzatii isi aduc!

Publicat: 03 oct. 2014

Andreea Mantea si Cristian Mitrea s-ar fi despartit de cateva zile, dupa ce vedeta de la Antena 1 ar fi descoperit ca luptatorul a avut cateva conversatii indecente cu o admiratoare de pe Facebook.

De aici la un adevarat scandal nu a fost decat un pas. Ca sa arate ca este nevinovat, Cristian Mitrea a aratat tuturor care a fost de fapt conversatia cu asa-zisa domnisoara.

Citeste si Andreea Mantea nu a scapat de INFIDELITATI. Vezi ce a facut iubitul ei

Din cate se vede in conersatiile de mai sus, Cristian Mitrea a refuzat avansurile si a nu a cazut in plasa. Imediat dupa acest incidente, Mitrea a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj dubios, prin care a lasat sa se inteleaga ca Andreea Mantea se afla in spatele acestor intamplari si ca ea a pus-o pe fata sa il abordeze pe iubitul sau.

„Fata nu e open minded, ci e pusa de ‘cineva’ (n.r Mantea). Asa se fac iesirile de pe ‘scena’, pozand in victima„, a spus Cristi Mitrea.

Citeste si Mantea si Mitrea nu se mai inteleg. Ea e „rea de gura”, el e „extrem de gelos si iute la manie”

De asemenea, luptatorul a marturisit ca a fost contactat si de fata ale carei poze fusesera folosite pe profilul fals si ca a atunci a facut legatura.

„Asa slab pregatita, mai iub? Puteai sa cauti poze cu o fata din Indonezia, gen. N-ai cum sa apelezi la asemenea manevre de manipulare! Lumea poate fi prostita usor cu o poza, un photshop sau 2 lacrimi la tv, dar nu si Mitrutz”, a comentat luptatorul.

Citeste si Andreea Mantea da din casa! Iata locul cel mai tare in care a facut dragoste

Andreea Mantea, inselata de toti iubitii
Andreea Mantea a recunoscut in repatate randuri ca nu mai are incredere in barbati si ca toti iubitii pe care i-a avut au inselat-o. Cea mai grea lovitura pe care a primit-o insa Andreea Mantea a fost din partea lui Stefan Stan. Acesta a inselat-o pe vedeta chiar inainte de casatorie cu o admiratoare de-ale sale.

Adauga un comentariu