Stiri si curiozitati

Care au fost ultimele cuvinte ale adolescentei disparute in Caracal si ce au auzit vecinii

Publicat: 26 iul. 2019
3

Noi informatii apar in cazul fetei disparute dintr-o comuna din judetul Olt, dupa ce politistii au descins vineri, 26 iulie, la o adresa din Caracal, unde ar fi gasit hainele victimei si mai multe oase.

Surse din randul anchetatorilor spun ca Alexandra Maceseanu, adolescenta de 15 ani data disparuta miercuri, 24 iulie, ar fi reusit sa sune joi seara la 112, dand indicii despre locul in care se afla, fara sa fie ajutata, insa.

"Au gasit hainele in casa la el. Il cunosc de cand eram copil, un om respectuos, saluta, ce sa va zic, un om care nici prin cap nu-ti trecea ca ar putea sa faca asta. Isi luase de curand o duba, se ocupa cu targurile, cumpara dintr-o parte si vindea in alta: pasari, porumbei, ce-i cadea la mana ieftin, cumpara si vindea in alte targuri", spune sursa, potrivit adevarul.ro, care da de asemenea o informatie de o gravitate extrema: fata ar fi sunat aseara la 112 si ar fi spus unde se afla.

"Fata disparuta de la Dobrosloveni a sunat aseara, a anuntat: ma aflu intr-o casa mare, veche, aproape parasita, iarba multa in curte, boscheti si are doi caini lupi, e intr-un service. In momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbesti?». Era un telefon cu butoane, ce se vorbeste aici. Iar cand a inchis, cei de la 112, sau eu stiu cum s-a-ntamplat, au localizat apelul.

Dupa telefon au venit la adresa, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru ca dimineata la ora 4.00 se auzea – «Lasa-ma, ca ma omori! Lasa-ma, ca ma omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de politie si s-au plimbat pe strada prin fata curtii pana la ora 6.00. La ora 6.00 au intrat in curte pentru ca atunci au obtinut mandat de perchezitie. Alexandra le-a spus la telefon ca este fata rapita cand astepta o masina de ocazie", a mai spus sursa citata.

La adresa perchezitionata s-ar fi gasit, intr-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care politistii vor sa afle daca sunt umane si daca ar apartine celor doua fete disparute in timp ce se intorceau de la Caracal.

Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu carne, despre care se crede ca sunt ramasitele Alexandrei Macesanu. Presupusele victime ale barbatului sunt Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu, care au fost vazute ultima data in timp ce erau luate la ocazie.

Barbatul are 65 de ani si, conform Adevarul, este poreclit George "Popicu".

Adauga un comentariu