Mozaic muzical

Ce a gasit sora Ancai Pop, cantareata inecata in Dunare, in bagajul pierdut in apa

Publicat: 20 mai 2019
3

La cinci luni de la cumplitul accident rutier in care Anca Pop a murit politistii au gasit in locul unde cantareata si-a gasit sfarsitul cateva obiecte pe care le-a inmanat familiei indoliate. Sora cantaretei, care si-a pierdut viata inecata in Dunare, a povestit ca oamenii legii i-au dat portofelul si laptopul care i-au apartinut regretatei artiste. Mergand mai departe cu propriile cautari, sora artistei a gasit in Dunare bagajele surorii ei, doua gemantane cu haine.

Anca Pop a murit in luna decembrie 2018 dupa ce a plonjat cu masina in Dunare. Au trecut cinci luni de la acel moment, dar familia ei nu s-a obisnuit cu ideea ca artista nu mai este printre noi. Tina Pop, sora mai mica a regretatei cantarete, are sufletul sfasiat de durere. Ea este cea care a anuntat oamenii legii despre disparitia Ancai. Artista trebuia sa ajunga acasa pentru sarbatorile de iarna, dar a derapat intr-o zona fara parapet si a ajuns in apele fluviului. 

"Pe 16 mai, la fix 5 luni de la accidentul Ancai, am fost contactata de politia din Svinita. A scazut nivelul Dunarii si i-au zarit in apa portofelul si laptopul. Am fost sa le recuperez, dupa care am mers la Dunare sa mai caut. Vazusem la stiri un geamantan mov, luat de apa, pe care eu nu il aveam. Am gasit faimosul geamantan, plus multe alte lucruri. Incredibil cum se pastreaza unele lucruri chiar si dupa cinci luni de stat sub apa. Incredibil cum tot bagajul a ramas totusi acolo, dupa cinci luni de zapada, ploi si vant, intr-o apa curgatoare", a povestit sora Ancai Pop.

Tina a mers singura la locul accidentului si a mai scos din apa si alte obiecte care i-au apartinut surorii sale. "Lucrurile le-am pescuit noi de pe fundul Dunarii. Nici nu se vedeau pentru ca apa este tulbure. Faptul ca domnul politist a gasit laptopul si portofelul, pe care mi l-a dat cu bani in el, m-a facut sa merg sa mai caut, pentru ca stiam sigur ca mai exista lucruri. Geamantanul mov a fost ticsit cu haine impachetate frumos. Eu am intrat in apa cu un carlig sa trag ce simt de pe fundul apei. Am mai gasit inca un geamantan, despre care nu stiam, acolo erau lucrurile ei pentru sederea la Moldova Noua", a completat Tina Pop.

Anca Pop a murit la 34 de ani, inecata in Dunare

Anca Pop s-a stins din viata la varsta de 34 de ani la finele anului 2018. Aceasta fusese declarata disparuta de catre sora ei, iar dupa mai multe cautari, in masina s-au gasit actele artistei Anca Pop.

"Politistii de frontiera mehedinteni, in timp ce se aflau in misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat in dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Svinita un autoturism cazut in apele fluviului Dunarea. Politia de Frontiera a luat imediat m[sura instiintarii Inspectoratului de Urgenta, a Inspectoratului de Politie Judetean si a captaniei Orsova, pentru luarea masurilor legale ce se impun", a precizat Corina Moraru, Politia de Frontiera.

Adauga un comentariu