Diverse

Ce spune locul in care isi tine prezervativele despre el

Publicat: 06 sept. 2013
6

Cine este responsabil cu achizitionarea prezervativelor in cuplul vostru? Daca raspunsul este el – desi este responsabilitatea amandurora locul in care le pastreaza ar putea spune multe despre personalitatea sa. Iata despre ce este vorba:

Imprastiate prin toata casa

Un barbat cu comportament de gentleman isi va tine viata sexuala doar pentru el – nu se lauda in mod scandalos, nu isi imprastie cuceririle pe Facebook sau alte site-uri de socializare si nici nu isi tine prezervativele peste tot prin casa. Asadar, daca ajungi la el acasa si gasesti cate un anticonceptional prin bucatarie, baie, dormitor sau chiar pe balcon, arata ca ii place sexul atat de mult incat este in stare sa faca oricand si… cu oricine. Probabil nu esti singura domnisoara care i-a trecut prin asternuturi de curand.

La baie

Nu se gandeste prea mult inainte – poate strica toata atmosfera dintre voi daca isi tine prezervativele tocmai la baie. Are de parcurs un drum lung, poate in pielea goala – daca locuieste singur – pana la baie, iar tu intre timp ai putea sa-ti pierzi si interesul, te poate distrage telefonul si asa mai departe. Daca nu vrei sa se intample astfel de lucruri, mai bine spune-i ca ar fi mai bine sa le tina mai aproape de pat.

Pe noptiera, langa pat

Este pregatit si asteapta cu nerabdare sa ajungi in patul lui. S-a gandit la toate inainte si, chiar daca nu este in mod necesar datoria lui sa aiba prezervativele, el a facut gestul de a le cumpara. Nu vrea sa rateze niciun moment cand sunteti impreuna si daca se incinge atmosfera, produsele sunt la indemana. In general este pregatit pentru orice fel de situatie.

In portofel

Sunt destul de multi barbati care poarta macar un prezervativ in portofel. In functie de varsta iti poti da seama cum a ajuns obiectul acolo: daca in primii 20+ de ani, probabil spera la o partida nebuneasca de sex in club sau oriunde se iveste ocazia. Daca are inspre 30 de ani si peste, cel mai probabil a ramas acolo de cand avea 20+ si a uitat sa-l mai scoata de acolo – iar daca vreti sa faceti sex si stii ca il are in portofel, nu uita sa verifici data de expirare.

Nu are prezervative

Lipsa protectiei poate fi scuzabila in cazurile in care a ramas fara si a uitat sa cumpere, nu stia ca urmeaza sa faceti sex sau astepta sa le cumperi tu. Pe de alta parte, daca nu foloseste prezervative in mod normal, ar putea fi un semnal de alarma! Un studiu a aratat ca un barbat care are tendinta sa nu se protejeze, este genul infidel. In plus, daca are un trecut sexual bogat, ar fi cazul sa te protejez de BTS-uri sau infectii transmisibile.
Adauga un comentariu